torsdag 1 juni 2017

Vi flyttar runt...


Helgen närmar sig snabbt igen och så klart åker vi till stugan. Där bor vi ju bokstavligen i en byggarbetsplats. I köket, som bara är ett arbetskök, har matbordet fått flytta in. Trångt men det funkar.
På utsidan har det hänt lite, en del fönster är på plats och det är isolerat och vindskyddet har kommit på på en del väggar.
Jag har inte riktigt vant mig vid den höga takhöjden men det känns bättre och bättre.


Jag tillbringade mestadels av förra helgen med att riva, både inne och ute. Och jag är väldigt försiktig med var jag sätter ner fötterna...

Vår utsikt i från sovrums fönstret, det ska dit en par dörr i jämte också och det blir finare utsikt när virket inte är kvar på trädgården!Mannen min är i stort sett bara i stugan när vi är där på kusten men jag passar på att ta en del promenader till havet med Svea.


Vardagarna rusar på. 
I tisdags var jag och fikade med mamma, syster och systerdotter. Igår var jag och fikade med en vän som jag jobbat med tidigare. Jag har också fixat en hel del i trädgården och inne, vi blir ju lite efter när vi inte är hemma nåt på helgerna.

Ikväll kommer två av mina pojkar hem på mors dags middag, ska bli så mysigt, sen ska jag tvätta o packa för en ny helg i stugan med renoveringsjobb.


Ha en fortsatt fin torsdag!
K R A M
14 kommentarer:

 1. Blir säkert fint när det är klart ;)
  Vi har så kyligt här så allt har liksom stannat av...inte mycket blommor har blivit köpt och fixar ute gör jag inte förrän vi har flyttat ut till landet...när nu det blir! Endast växthuset är färdig fixat, men där är det för kallt att sitta i just nu. Väntar på värmen !!
  Kram bia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag Mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, kastade han stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningsgivaren som hjälpt mig med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) Kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   Genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. Det blir ju superbra, men det liknar mer en villa än en sommarstuga. Det kanske blir så ni bosätter er där istället, vem vet... Kram Helena

  SvaraRadera
 3. Så långt ni har kommit. Det kommer bli som ett helt nytt hus. Kan tro ni bara vill vara där och jobba på. Ha en fin helg Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Förstår att det känns jobbigt att leva i byggkaos men den kommer att bli så bra. Och ni har kommit långt. Kram.

  SvaraRadera
 5. Jösses vilken totalrenovering!! Var det planerat från början? Jag tyckte ni hade fått till det så bra redan innan :-)
  Ska bli kul att se vad ni skapar.

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 6. Det kommer bli fint!!! Men vi har byggt mycket i våra liv, så vi vet hur det är när man håller på ... ;)

  SvaraRadera
 7. ja akta dina fossingar inget mera här =) Såå fint det kommer bli vilken skillnad men ja vet hur det är att vara mitt i allt det tar på krafterna o man får tänka på va fint det blir sen kram på dej o fortsatt fin helg

  SvaraRadera
 8. Oj oj så fint ni kommer få det när ni blir färdiga! Tufft men kul!

  KRAM Anna

  SvaraRadera
 9. Ojj! Så roligt och kommer bli kanon... ha de gott/kramiz

  SvaraRadera
 10. Oh så fint det kommer bli! Kram L

  SvaraRadera
 11. Det kommer att bli sååå fint, ett spännande projekt minsann!
  Önskar dig en skön junivecka nu...
  Kram från Titti

  SvaraRadera
 12. Åh så fint det kommer bli! Får man komma med ett tips när det gäller takhöjden du inte vant dig vid... Om ni sätter ett halvrunt, eller ett trekantigt fönster ovanför fönstren, där i "kilen" som blir ovanför fönstren... då lyfts fönstren upp lite mer och taket känns inte lika högt gentemot fönstren. Det smälter liksom ihop mera. Ett tips bara på hur det kanske kan förändra känslan. Annars är det som sagt snyggt som det är!
  Vi håller mera aktivt på att söka oss ett fritidshus i Bohuslän nu. Har en ganska intressant tomt på lut som vi tittat på och så ska vi på visning på ett befintligt äldre hus också. Jag LÄNGTAR till den dag vi har något! Men, vi har inte bråttom, det får ta lite tid om det behövs.
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 13. Hej jag är Gina Terri från USA Jag har just upplevt underverk av Priest LAWAL kärleksspell som har sprids på internet och över hela världen. Hur han underbart hjälpt människor över hela världen att återställa sitt äktenskapsliv och få tillbaka förlorade älskare, och också hjälpa till att vinna lotteri. Jag kontaktade honom efter att ha gått igenom så många vittnesmål från olika människor hur han hjälper till med att ta tillbaka ex-älskare tillbaka, jag berättade för honom om min man som övergav mig för 8 månader sedan och lämnade hem med allt jag hade. Priest Lawal berättade bara för mig att le och ha ett viloläge kommer han att hantera allt på bara 24 timmar, efter den andra dagen min man ringde mig, jag var bara så chockad, jag valde samtalet och kunde inte tro på mina öron, han bad verkligen mig att förlåta honom och göra löften på telefon. Han kom hem och fick mig en ny bil bara för honom för att bevisa sin kärlek till mig. jag var så glad och kallad Priest Lawal och tackade honom, han berättade bara för mig att dela de goda nyheterna över hela världen. Välkommen om du behöver en effektiv och riktig stavningskontakt, kontakta Priest Lawal via e-post: almightyspiritspellhome@gmail.com eller Via WhatsAPP +2348078699867

  SvaraRadera