Så underbart väder vi hade här hemma i söndags. Det blev mycket tid ute men först så bakade jag ett par sorters bröd.
En ny sorts lchf-bröd. Jag hade inte allt hemma och jag ändrade lite på mängderna på en del ingredienser, så här kommer mitt recept.
Ostbullar:
1 dl skalade sesamfrön
1 dl solrosfrön
1 dl mandelmjöl
1 dl kokosmjöl
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
4,5 dl riven ost
3 ägg
Sätt ugnen på 225 grader.
Klä en plåt med bakplåtspapper.
Blanda alla ingredienser och klicka ut i muffinsformar.
(jag gjorde 12 st)
Grädda ca 12 min eller tills bullarna fått färg.
Slängde ihop detta brödet direkt på "morgonen" så kunde vi äta lite senare frukost på altanen.
En fördel med lchf är att det passar till glutenallergiker så när pappa och mamma kom på besök på eftermiddagen kunde han få nybakat oxå.
Igår var vi och fixade nya pass, så nu börjar jag räkna ner inför resan med bästa vännen. Vi ska försöka komma iväg hela familjen på en resa också bara vi vet hur alla ska jobba...
Nu kör vi tisdag vänner!
Ha en härlig dag
Kram
Hej!
SvaraRaderaSå gott med nybakat!
Att äta det en solig morgon på altanen lät ju inte helt fel det heller:)
Kul med en resa tillsammans med bästa vännen. Vart ska ni åka?
Vi håller också på och kollar resor men har inte bestämt vart vi ska åka än:)
Ha en härlig Tisdag!
Kram på dig!
Goda frallbullar. Smart att alla kan äta så man slipper ha separata sorter. Spännande med resa. Kraaam Pia
SvaraRaderaEftersom ditt andra bröd var supergott, gissar jag att det här är det också. Söta var dom. Vi har också en vårresa inbokad med bästa vännerna.
SvaraRaderaKram helena
Å vad gott det ser ut ! Vad härligt att resa i väg med vännerna .Ha en skön tisdag. Kramar Rita
SvaraRaderaWooo...Mysigt & Gottit - Tack för receptet/Kram denna ljuvliga soliga vårdag!
SvaraRaderaHallå där!
SvaraRaderaMen å vad smarrigt..
Inte för att jag har några av de där ingredienserna hemma men just det där att de inte ska jäsa utan bara snabbt o enkelt in i ugnen...ååå det gillas..;) Kanske ska testa en variant av dem..;)
Mysigt med en resa att se fram emot.
Kram katarina
Så härligt att kunna sitta ute och fika!! Smaskigt recept, ska testas! Tack!
SvaraRaderaKram Sandra
Mmm va gott!
SvaraRaderaAllt smakar ju såå mycket bättre utomhus också.
Ha en fin kväll
KRAM
Härliga bilder! Du är så duktig som bakar så ofta!
SvaraRaderaKram /maria
Så gott med nybakat. Och vilken cool mugg. Kram Anette
SvaraRaderaMums va gott !!!......i morgon ska vi beställa en resa till Kreta i slutet av Maj... vi blir två par...ska bli jättekul!!!....vart ska ni åka ??
SvaraRaderaKram bia
Mmmmmm ser galet gott ut o vem älskar inte nybakat liksom....Här försöker vi också pyssla ihop en resa, får se hur det kommer att gå. Vi skulle egentligen bilat ner till Italien nästa vecka, men jag har en kropp som protesterat vilt så tyvärr den resan blir inställd, är så besviken o ledsen....men det kommer fler tillfällen hoppas jag. Ska bli spännande o höra vart ni kommer att åka. Kramisar Tina
SvaraRaderaDet ser härligt ut på din altan! Nybakat är ju sååå gott dessutom :-) Ha det gott!
SvaraRaderaVilka fina bullar. Ser jätte goda ut. Dem vill jag testa. Äter du alltid lchf?
SvaraRaderaSov gott! Kram ❤️
Så goda det ser ut. Det ser härligt ut där ni brukar fika. Ha en fin kväll Kram Pernilla
SvaraRaderaÅ va gott med nybakat!
SvaraRaderaO sitta i solen o njuta av det är ju bara sååå härligt!
Tack för alla krya hälsningar, det värmer gott!
Kram Anna
Vilka underbara vårbilder från altanen!
SvaraRaderaBrödet verkar jättegott, det måste jag bara prova, har börjat baka mer o mer bröd, det är inte så besvärligt som man tror :)
Kramar
Jessica
Ser jättegott ut! Äta ute är nog det bästa som finns :-).
SvaraRaderaKRam Malin
Altan, sol och nybakat, härlig kombo :)
SvaraRaderaBullarna ser jättegoda ut, jag tror minsann jag har alla ingredienser hemma så jag ska nog baka jag med:)
Kram
Härlig stund i solen förstår jag. Tack för receptet! Skall prova! Kram Anna
SvaraRadera