Nu har vi kommit till december! Redan! Hösten har gått fort...
Jättetrevlig fest igår. God mat och härliga arbetskamrater. Och superkul att få dansa!
Här är dukningen. Lite mörkt och taget med Iphonen...
Efterrätten:
Nutella semifreddo, 8 - 10 port
2 färdiga marängbottnar
4 ägg
2 msk socker
5 dl vispgrädde
1 burk Nutella (ca 400 g)
Separera gulorna från vitorna, viktigt att skål och visp är rena. Vispa vitorna till fast skum med 1 msk socker. Vispa gulorna luftiga med 1 msk socker. Vispa grädden för sig.
Lägg en marängbotten i en rund form med avtagbar kant. Vänd varsamt ihop äggvisp, grädde, vitorna och den andra marängbotten som krossas. Ringla ner Nutellan (värm den lite i micron så den blir rinnig) så att det blir ränder i smeten. Fyll smeten i formen över marängbottnen.
Frys tårtan minst 4 timmar innan servering, gärna över natten.
Kan serveras med färska jordgubbar till.
Nu ska jag ner och städa det sista efter festen. Sen blir det långpromenad i det härliga decembervädret!
Ses senare, kram
Så gottit & mysigt/Adventskram från mig ♥...
SvaraRaderaMysigt och gott!
SvaraRaderaHoppas du har en härlig helg!
Kram Johanna
Så god mat och trevligt mingel med alla kära arbetskamrater som avslutades med ett enda stort dansparty! :)))
SvaraRaderaSupergod tårta var det med rekommenderas verkligen, mums!
Trevlig lördagskväll min kära vän!!!
Kramis Ulrika