söndag 16 oktober 2016

En jobbig helg...Det har varit en jobbig helg! Många tårar. De kommer bara helt plötsligt. Trodde inte att det skulle vara så jobbigt, nånstans förstod jag ju redan i mars att det var nåt mer hos Chippen som inte var bra! Men jag är så tacksam att vi fick mer ett halvår till som han var pigg. Han förändrades mycket bara de sista dagarna även om det ibland kändes som han var som vanligt.

Vi åkte till stugan i fredags. Det var skönt att komma iväg. Svea har nog trott att hon fick följa med och att Chippen stannade hemma hos killarna. Hon letade lite när vi kom till stugan men gnydde och gick runt här när vi kom hem, tar nog tid för henne också att förstå att han inte kommer tillbaka.
Vi har gått många promenader och myst med henne, hon har även fått sova hos oss i sängen.
Vi har gråtit men också pratat om många minnen från honom. Vår älskade vovve.

Förra söndagskvällen fick jag ett ryck och möblerade om i arbetsrummet, flyttade skrivbordet till andra sidan av rummet. Vet inte om vi ska ha det så istället men det får vara tills vidare.

Just nu är det kaos där inne. Vi fick våra nya möbler i onsdags som fortfarande står kvar där inne. Utan att ha packats upp. Kändes inte så viktigt. Det får bli nu i veckan istället, kan vara bra att ha nåt annat att tänka på...


Hoppas ni haft en bra helg!?
KRAM11 kommentarer:

 1. Hur har jag missat detta med er älskade vän!? Jag blir ledsen långt inne i hjärtat för er skull. Det måste kännas fruktansvärt, kan inte ens tänka på den dagen, här hemma. Men det ni får ha med er är att han fått ett härligt och lyckligt liv tillsammans med er och Svea. Många kramar till er!
  Helena

  SvaraRadera
 2. Fy så jobbigt!
  Många tankar och kramar till er och Svea.

  SvaraRadera
 3. Hu så tungt det är när en familjemedlem inte kan vara med längre. Det känns fånigt att skriva att jag förstår er ledsamhet, men jag menar det verkligen <3
  Det kan nog bli bra att tänka på lite annat genom att packa upp och montera lite möbler.
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 4. Jätte jobbigt! Skickar en bamse Kram // Anette

  SvaraRadera
 5. Hej fina du.. Blir helt förtvivlad för er skull, så fruktansvärt tungt det måste kännas, vill bara komma och krama dig. Fina fina Chippen.
  Skönt att han slipper lida nu såklart men jag förstår att saknaden måste kännas enorm, både för er och Svea.
  Tänk så mycket kärlek ni fått genom åren med honom, djur är fantastiska.

  Stor varm kram från mig,
  Catta

  SvaraRadera
 6. Skickar över kramar till er alla.

  Så tråkigt.

  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 7. Åh, vet hur svårt det är. Vi förlorade vår huskatt Peach för lite drygt ett år sedan i cancer. Hon hade då varit hos oss i 16 år. Hon kämpade så väl men till slut fanns det inget mer att göra. Sorgen är större än någon annan sorg. Men det blir mer hanterbart med tiden även om jag fortfarande sörjer, tänker på & saknar henne varje dag!
  Många kramar till Dig!

  SvaraRadera
 8. Skickar över en stor kram till dig <3

  SvaraRadera
 9. Förstår att det är tungt, men man får tänka på allt skoj istället o se att han har det bra nu ....så fint ni har det :) kram

  SvaraRadera
 10. Men åh, så tråkigt. Lider verkligen med er och beklagar sorgen. Det tar tid att komma över men han kommer alltid att finnas i era hjärtan och i ert minne. Saknar vår Josh fortfarande och det är nu över ett år sedan vi tog bort honom. Varma styrkekramar till er

  SvaraRadera
 11. Naw....Finaste Chippen ❤️
  Så sorgligt/Kramar Om!

  SvaraRadera