torsdag 2 februari 2017

Tid i köketHär i köket tillbringar vi en del tid. Vi lagar mat och bakar. Mannen är väldigt duktig på matlagning och jag gillar ju att baka. Det går verkligen inte åt alls lika mycket mat eller bakverk längre. Vi brukar göra flera middagar på söndagen så vi har några dagar framåt men idag stekte jag fisk till lunch. Gott med nylagat men för mig är det helt okej att värma mat.
Tillbringar ni mycket tid i köket?

I helgen gjorde mannen goda hamburgare, så gott med sötpotatis, coleslaw och sallad till.Imorgon kommer minstingen hem och då blir det mer mat lagat här hemma. Kanske ska jag baka lite också.
Dags att ta tag i städningen.
Snart helg...


Önskar er en skön kväll!
K R A M
8 kommentarer:

 1. Jag tillbringar nog "normalt" yrket tid i köket. Fem personer som bor här hemma och så allt ifrån 1- 5 personer extra ibland på helgerna så jo... det blir nog lite tid ;) Men jag bakar typ aldrig, utan det är mest matlagning.
  Mysigt att få hem minstingen imorgon :)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Gott det ser ut. Jag lagar mat på vardagar och så tar sambon över på helgen, han gillar att laga mat vilket jag inte gör. Baka är rätt kul, men jag är inte så bra på det:) Så det blir en del tid i köket trots allt:)
  Ha det gott och mys med minstingen din i morgon
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Jag älskar ju att hålla på i köket. Dock har jag varit lite tråkig med det på sistone, måste bli ändring på det. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Gillar både att baka och laga mat. Har med mig matlåda till jobbet förutom fredagar då vi äter något gott ihop.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Hos mig är det mannen som lagar mest mat. Men visst är det mysigt att vara i köket. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Jag spenderar mest tid i köket och vid min arbetsplats, har typ snitslad bana däremellan..... Tror jag det att det blir mindre mat och bak när killarna inte bor hemma, jag brukar skämtsamt säga att jag kommer att bli miljonär när mina killar flyttar...... I helgen ska det bakas, har en del recept jag har fnulat på och måste testa. ha en fin helg vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Det såg väldigt gott. Mums. Nu blir jag allt lite hungrig. Hemma hos oss är det maken som lagar maten och jag diskar.
  Ha en toppen fredag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 8. Är nog ganska dålig överlag att spendera tid i köket :).

  SvaraRadera