måndag 22 maj 2017

Bortglömda...


Nu när vi tillbringar alla helger nere i stugan så glöms det bort lite här hemma. Brukar påminna mina söner om att de måste vattna sina blommor men nu glömmer jag mina egna här hemma... Hade flera som vissnat eftersom jag missat att vattna de. 
Igår passade jag på att köpa nya när jag var på Maxi och handlade.
Ikväll ska jag köpa lite nya uteblommor men det är svårt att veta vad jag ska köpa, både här och i stugan. När det blir varmt så måste de ju vattnas varje dag men vi är ju på båda ställena nu. Minstingen flyttar hem till huset nu i veckan, han ska jobba här hemma i sommar så det blir väl han som får hjälpa mig att sköta blommorna. 

Igår som först fick vi ute våra trädgårdsmöbler. Rottingsoffan får vara kvar i stugan så på altanen här hemma blir det lite halvmöblerat denna sommar, vi kommer ju ändå inte vara mycket här hemma.


Hoppas ni haft en bra start på veckan!
K R A M


5 kommentarer:

 1. Det är ungefär samma hos oss...vi tillbringar ju hela sommaren på torpet, så här hemma sätter vi bara ut trädgårdsbord (matbord ) och stolar till. Sen har jag en patinerad gammal trädgårdsgrupp som mest står ute som stilleben (fast vi brukar sitta och fika där)....sen blir det inte mycket mer här hemma i sommar. I går fixade jag i växthuset...tillbringar så mycket tid jag kan där innan vi flyttar ut....bilder kommer på blogg och instagram senare. Ha en fin dag i solen....nu verkar sommaren vara på väg. Vi har nyss kommit hem från Gran canaria...två veckor med sol och värme såå härligt !
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Jag är helt hopplös på att komma ihåg att vattna blommorna. Så jag har mest sådana som verkligen tål att torka. Ha en fin kväll. Kram Annika

  SvaraRadera
 3. Till helgen ska vi också köpa blommor och göra det fint ute. Så mysigt!

  Trevlig helg och Kram! Anna

  SvaraRadera
 4. Kan tänka mig att det lätt blir så med två boenden.
  Vi måste också fixa blommor till altanen. Olivträdet klarade tyvärr inte att övervintra det här året. Kram.

  SvaraRadera
 5. Håller med om att det är svårt att välja uteblommor, jag vill att de ska tåla en del och hålla länge och inte gillas av rådjuren som lever rövare om nätterna och tom puttar runt krukorna....

  Kram Jenny

  SvaraRadera