tisdag 5 februari 2013

Mer kvällsläsningJag fortsätter med läsning på kvällarna. Mycket lättare att somna sen...
Började igår med denna bok av Nora Roberts. Jag var på gång med den för länge sedan men nu har jag börjat i alla fall.Efter hemmapyssel och träning så tänkte jag komma i säng tidigare ikväll och fortsätta att läsa boken.
Läser ni böcker på kvällarna?

Veckorna rusar på. Februari och fortfarande vinter men jag börjar märka en viss skillnad med ljuset när jag lämnar jobbet. Skönt om vi kan få lite dagsljus efter arbetsdagens slut oxå :)


Ha en fin kväll!
Kramisar
20 kommentarer:

 1. Så fint...
  Näe,jag läser inte mycket alls men skulle kanske ta & göra det :)
  /Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att hitta en bok som är bra, har lite svårt för det så det är bra med lite tips. Visst får det fort, månaderna bara flyger fram. Ha en fin tisdag. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 3. Vissa perioder läser jag mycket men just nu är jag inne i en svacka men köper gärna på mig böcker så det börjar bli en rejäl trave vid sängen nu. Jag älskar verkligen att fastna i en bok så jag kanske ska ta tag i det igen fast jag läser mest på tåget när jag pendlar, kvällarna är fylld med så mycket annat så när jag väl kommer i säng så släcker jag lampan direkt ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 4. Ska börja läsa om Mr Grey när huvudvärken släppt o inte bokstäverna dansar runt som en myrstack på disco. Eftersom de flesta är helt sålda på boken ser jag fram emot att läsa den. Ha det bäst vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 5. Just nu läser jag, har fastnat i Mr Grey böckerna som så många andra :), men jag är en periodare när det gäller läsning.

  Ja men visst är det skönt att det är ljust lite längre om dagarna nu!
  Ha det! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 6. Måste hitta något bra att läsa, vill gärna läsa på kvällen. Somnar så mycket bättre då.
  Ha en fin kväll, kram

  SvaraRadera
 7. Läser alltid på kvällen, har ett tvång :) på det. Blir ibland inte mer än en sida innan jag somnar och bästa maken får lägga bort boken och släcka.
  Ha en bra kväll
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 8. Måste alltid läsa en liten stund innan jag somnar! Kram Jenny

  SvaraRadera
 9. Ja jag läser gärna, hellre än att titta på tv. Älskar att läsa:)

  Kram Åsa

  SvaraRadera
 10. Hej hej!
  Men åå så mysigt det där lät!
  Jag måste ta mig i kragen o släppa datorn på kvällarna. Jag har en bok som ligger i nattygsbordet. Jag brukar få börja om i den varannan månad eftersom jag hinner glömma bort vad jag läst...:(
  Ha en mysig läs stund!
  Kram Katarina

  SvaraRadera
 11. Vilka söta små ljuslyktor!
  Angående moodboard, vad använder du för program? Jag använder Photoshop PS. Jag gick en liten kurs i photoshop för några år sedan så jag har lärt mig därifrån. Jag kom just på att det finns en blogg där man gått igenom hur man gör i ett inlägg:http://inredarna.wordpress.com/2011/10/30/att-gora-ett-moodboard-med-hjalp-av-photoshop-del-1/ Men det blir nästan krångligare när man ska förklara det i text. Det finns kanske andra fotobloggare som kanske har mer pedagogiska förklaringar. Annars kanske det finns youtube-klipp som visar? Det är ju en fördel om man kan lite grunder i det program man använder. Har du inte Photoshop så finns det ju en gratisvariant som heter Gimp: http://the-gimp.swedish.toggle.com/ :)

  SvaraRadera
 12. Nej jag läser inte böcker på kvällarna, det blir bara bloggar. Men jag ska börja lyssna i bilen. kram Nilla

  SvaraRadera
 13. Måste alltid läsa eller lyssna på en bok innan jag somnar,men ingen längre stund före boken hamnar på näsan:)
  Ha de finfint..kramiz

  SvaraRadera
 14. Äter böcker periodvis men nu är det torka och jag har liksom "myror i brallorna", kommer inte till skott...
  Kram

  SvaraRadera
 15. Jag tycker att jag precis hinner läsa mina månadsmagasin. Men försöker att stoppa in en bok lite då och då.
  Kram Anita

  SvaraRadera
 16. Jag är en periodare när det kommer till läsning. Ibland läser jag kvällarna igenom...och nätterna.... :) Just nu är det tomt på böcker dock. Nu lyssnar jag på fotokurser på paddan innan jag sover :)

  SvaraRadera
 17. Jag läser nästan alltid någonting innan jag lägger mig, men inte alltid böcker. Just nu är det en faktaspeckad fototidning *ler* Ljus ja, visst är det härligt att det är påväg tillbaka.

  Ha en fin dag.

  kram kram Malin

  SvaraRadera
 18. Länge sen jag läste något av Nora Roberts, men hon skriver lättsamt och mysigt.
  Kram.

  SvaraRadera
 19. Jag är rätt dålig att läsa böcker, men det är ju underbart när man fastnat i en bra bok oh bara vill fortsätta läsa :-)
  Ha en fin dag! Kram Jenny

  SvaraRadera
 20. Tror jag skymtade er i ögonvrån igår när jag stack från combaten. Så skönt att få träna igenom kroppen på kvällen, gör gott för nattsömnen det med.
  Jag fastnar ofta med surf på telefonen på kvällen men igår tog jag faktiskt fram en ny bok istället.
  Riktigt avslappnande avslut på dagen.

  Ha en mysig onsdag. Kram Malin

  SvaraRadera