Här hemma fikar vi aldrig om inte nån kommer på besök. Hela familjen har oxå bestämt sig för att bli sundare så baka behövs egentligen inte.
Men just bullar vill jag gärna att det ska finnas i frysen. Något som jag har med mig hemifrån, när jag var liten fanns det alltid hembakat i frysen.
Så i helgen blev det kanelbullar med vaniljkräm i.
Spritsen köpte jag på Biltema, ja faktiskt, och den funkade riktigt bra.
Här hemma kommer det inte bli mycket mer hembakat förutom inför valpbesökarna, då ska jag fylla frysen ;)
Inte många som har fikabröd i sina frysar nu för tiden, hur har ni det?
Tisdag idag. Fotokurs ikväll, idag blir det M - Manuellt som vi ska lära oss! Spännande!
Kram på er alla fina
Tisdag idag. Fotokurs ikväll, idag blir det M - Manuellt som vi ska lära oss! Spännande!
Kram på er alla fina
Värsta proffsbullarna ju! Jag är uppvuxen med en tokbakande mamma, så nog fanns det bullar i frysen alltid :)
SvaraRaderaSjälv är jag inte lika ihärdig, men ibland så!
Ha en fortsatt fin tisdag,
Kram Catta
Åh dom såg smarriga ut, vad duktiga ni är!
SvaraRaderaBakas inte så ofta, men ibland så fylls frysen även här.
Ha en bra dag.
Kram Susanne
Mums vad goda de ser ut!
SvaraRaderaHar hon bebisar i magen iallafall?? Ni var ju osäkra!
Vad roligt!
Jag fotar bara i manuellt läge! så tips mottages gärna!
Kram Helena
Men oj vilka fina bullar..
SvaraRaderaVi har inte heller så mycket bakat i frysen hemma, men om det är något så är det gärna bullar. Älskar alla sorters kanelbullar;)
Ha fina tisdagen,kram
Här hemma är det ett måste att alltid ha hembakat i frysen. Bullar är något som väldigt sällan är slut. Men det är som du säger, ska man försöka hålla igen är det inte lätt med full frys. Men vi fikar också bara när det kommer gäster. Jag gillar ju inte alls köpta kakor så det finns inte här.
SvaraRaderakram Teres
Mest bakas det till födelsedagar. Jag gillar att baka men att ha för mycket i frysen gör att man äter lite mer eller oftare än det är nödvändigt. Här i Australien fikar man inte så mycket så det behövs verkligen inte att man har något i frysen bara för det. Färskjäst är det lite svårare att få tag på, måste till ett bageri som använder färskjäst och då brukar man få handla av dem så därför blir det inte så ofta och enkelt att baka bullar.
SvaraRaderaKram Anette
Snyggbullar! Gud vad gott! Kraaam Pia
SvaraRaderaÅh vilka fina goda bullar. Tänk om man kunde baka så:).
SvaraRaderaJag har inget direkt fikabröd i frysen.
Vad mysigt med valpfika.
Ha det gott.
Kram Maria
Mums vad de ser goda ut. Eftersom jag älskar att baka och vi faktiskt inte äter riktigt så mycket som det bakas å ar jag alltid något fikabröd i färsen och oftast en torriskaka i burken också faktiskt. Kram Anette
SvaraRaderaOoooo.....Här luktar det nybakt så gottit :)
SvaraRaderaTar en bulle innan jag Kramas & går igen!
Dom där såg riktigt mumsiga ut. Här har vi sällan sådana godsaker hemma i skåpen. Allt för att underlätta för oss själva. :)
SvaraRaderaTack för tipset var jag kan hitta en sprits. Kan vara bra att ha de få gånger jag barar muffins med glasyr.
Kram Linda
Men gud vad dom bullarna såg goda ut....jag älskar bullar till fika (däremot inte kakor);)
SvaraRaderaVi har inte mycket fikabröd i frysen....men ibland bakar mannen nåt gott ;))
Ha en fin kväll!!
Kramisar
De där såg farligt smarriga ut. Får nog testa att baka något sådant nästa gång.
SvaraRaderaHär försöker jag också alltid ha något i frysen, antingen bullar, muffins eller någon sockerkaka.
Problemet är att vi oftast glömmer bort det. Så bak blir det oftast bara inför kalas.
Hoppas kursen blir lärorik ikväll. Kram
mmm så gott det såg ut.Vi har lite nu och då bullar eller något i frysen men det äts snabbt upp:) Ha det så kul på fotokursen! Kram Nilla
SvaraRaderaMums vad gott det ser ut. Här hemma har vi aldrig fikabröd. Lite synd ibland när det kommer gäster.
SvaraRaderaKram
Anneli
Nope... inget fikabröd i frysen här heller! Inte ens bullar, oftast! Vi brukar bara fika på tisdagkvällar och då blir det en hembakt kaka, eller köpebröd ;)
SvaraRaderaDina bullar ser väääldigt goda ut!
Kram /Maria
åh det är väl gott med bullar :)
SvaraRaderaBakar inte så ofta själv men brukar få bullar
av mamma eller svärmor...
Mvh Madelene
Vilka lyxbullar..Jag älskar att baka så här är alltid frysen full, både med LCHF bakverk o "vanliga" kakor, men vi fikar verkligen inte varje dag, men det finns där om någon blir sugen. Kramisar Tina
SvaraRaderaMen åh de var de vackraste bullar jag sett! Hos mig fikar vi jättesällan, har just nu några påsar med rabarberbullar i frysen som aldrig lär gå åt.... Jag gillar bullar o mjukkaka men avstår helst numera Kram Milla
SvaraRaderaOh, dina bullar var ju bara så vackra och de smakar säker underbart! :)
SvaraRaderaBiltema, helt underbart att man kan handla det mesta där. Även sådant som INTE har med bilar att göra :-)
SvaraRaderaHa det gott
Fikabröd? Det är det inte mycket med här inte, om man inte räknar de torra småkakorna med utgånget bäst-före-datum. Dina bullar ser dock smaskiga ut, fast jag är ju inte mycket av ett kakmonster. :) Fotokurs låter spännande, ska läsa mer om dina tips nu. Kram
SvaraRaderaMen gud vad de ser goda ut! Oerhört fina. Vad duktig du är :) Kram kram
SvaraRaderaÅhhh, finns det något så gott som nybakta bullar och ett glas mjölk??? I love it!!!!
SvaraRaderaMums!
Kram Anna
Vilka fina bullar! Jag har aldrig fattat hur man får det mönstret på bullarna. Kan man få en kurs?!:)
SvaraRaderaKram
Hej hej!
SvaraRaderaMen oooj hur goda såg inte de där ut då... och både kanel och vanilj...det lät ju hur gott som helst! Måste provas..;)
Jag vill också gärna ha hembakt i frysen...sen är det ju skillnad på vad man vill och på vad man har..;) Vår dotter är hemsk på att tugga i sig godsaker så jag funderar på allvar för hennes skull att sluta baka....:(
Hon är ju in en känslig ålder så man vet inte riktigt hur tuff man törs vara..
Sonen är däremot så himla måttlig med ALLT...suck..
Vad spännande med din fotokurs...jag skulle verkligen också vilja gå en.. Hade tänkt ta en kurs på nätet...men jag får ju aldrig ändan ur...
Ha en fin dag!
Kram Katarina
Oj vilka smarriga bullar och vilken bra idé att spritsa i god vaniljkräm, såna vill jag också baka. Ha det bra och tack för tipset, Karin
SvaraRadera