onsdag 24 april 2013

Att kasta in handduken...
...det är inte min grej! Har jag bestämt mig för nåt brukar jag fullfölja det.

 Klarade att springa 1 mil för första gången på många år i fredags. Nöjd med det och hoppades på att nu var det bara finslipning av tiden de närmaste veckorna. Men så tänkte inte kroppen! Gjorde ett nytt försök i måndags men värken i höften (p g a mitt diskbråck) gjorde att jag inte kunde springa hela sträckan. 
Efter att jag haft ont hela helgen och när jag inte kunde sova på natten till tisdagen för värken bestämde jag mig. Skulle varit så kul att springa där med mina arbetskollegor men det är inte värt smärtan!

Trots att jag är envis som en åsna så gav jag upp!
Jag avbokade min anmälan till stadsloppet...Nu till nåt roligare...
Händer inte så mycket på inredningsfronten här nu (tråkigt när pengarna måste gå till en massa annat...) men några nya kuddar fick följa med hem från Ikea i lördags.
Även det lilla kan göra en förändring!


Och hörni!
Jag som varit så osäker de sista veckorna är nu säker. Svea är dräktig!
Hon har ökat 5 cm i omfång runt magen på 5 dagar! Var ska detta sluta...
Självklart oroligt inför valpningen men det ska bli så spännande!
Vill ni följa mer om hur det går så kika in på Sveabloggen.
En fin onsdag till er alla!
Kramisar
21 kommentarer:

 1. Men så roligt med Svea, grattis!

  Synd med löpningen, men jag tycker det är helt rätt av dig att lyda kroppen och kasta in handduken. Du har ju verkligen försökt och gett det en ärlig chans, så himla bra jobbat av dig!!!

  Ha en fin dag! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Grattis till Svea och er!! Såååå roligt!!!
  Vad bra att du fattat ett beslut om att inte springa loppet, jättetråkigt att du har ont. Hoppas det blir bättre och bättre.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Bra beslut! Träning och motion ska vara positivt, inte görs ont. Hoppas du kommer till rätta med höften. Jag skulle verkligen rekommendera dig att gå på yoga, det kan hjälpa och stärka höften. Kram

  SvaraRadera
 4. Tycker SÅ synd om dig, tråkigt när kroppen sviker :( Hoppas verkligen det blir bättre och att du blir av med hemska smärtan! Du får springa nästa lopp =)
  Kuddarna var ju ursnygga, de har jag inte sett, måste vara en nyhet?
  Grattis till Svea, spännande!

  Ha en fin onsdag,
  kram Catta

  SvaraRadera
 5. Det var nog viktigt att lyssna på kroppen, hoppas du snart är kry och kan springa igen!
  Så gulligt med valpar!

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 6. Såå fint i sovrummet & vilken gose"voffs" Grattis att Svea är dräktig så skojsigt & spännande :) Min son hsar just nu tre små valpisar,sååå söta/Kram Annmi

  SvaraRadera
 7. Springa en mil är ju ganska påfrestande på kroppen - även om man har flow och kan känna att man klarar det - så är det ju grejor som händer i kroppen efter man sprungit. Och smärta är ju ofta tecken på att man behöver återhämta sig längre. Jag tycker du gjorde rätt att ta det där beslutet, även om det är trist så är det kanske bättre att träna på annat sätt än att springa. KRAM!

  SvaraRadera
 8. Grattis till Svea, vad kul!!

  Klokt val! Man ska lyssna på kroppen och vill den inte så är det så.

  Ha en toppen dag!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 9. Grym du är som sprang milen men klokt av dig att avstå från tävlingen, det är absolut inte värt att få ont.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Grattis Svea...vad roligt. Men du....du försökte i alla fall, det tycker jag du ska ha stort beröm för.....Var rädd om dig. Kram Anette

  SvaraRadera
 11. Grattis Svea! Men stackars dig, inte roligt att ha ont. Vad snyggt det blev i sängen. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 12. Va spännande med valpar. Håller tummar och tassar att det går bra. Snygga kuddar!

  SvaraRadera
 13. Men grattis!! Roligt att bli "mormor"! Vad spännande för er alla! Goldenvalpar är ju det sötaste som finns! Minns vilken lycka det var när vi hämtade vår lilla tjej, åtta veckor var hon då. Hon levde tills hon var 15...

  Saknar ihjäl mig efter hund och känner att det börjar bli dags att fundera i den riktningen. Nästan alla i släkten har haft en eller flera hundar men nu är det en lång period då det är så tomt:-( Mammas fina goldenkille dog förra våren och nu är brorsan med sambo de enda i familjen som har hund. Eller snarare en liten raket, det är en dvärgpincher som inte är året ännu, vilken energi!!:)

  Jag tycker att du är stark som avstår för något som inte är bra för dig. Min sjukgymnast brukar säga att "du vet inte vad LAGOM betyder". Det är inte alltid lätt att inse sina begränsningar...
  Kramar//tanja

  SvaraRadera
 14. Whii så spännande. Hur lång tid är det kvar tills de är beräknade nu då? Syrran och jag kommer sen när de är pigga och redo för lite gästbus :)

  Snygga kuddar, känner annars igen det där. Har massa på listan som ska köpas i inredningsväg, men tråkiga saker som måste gå före finns tyvärr över min lista. Nu senast idag var det en motorsåg för att vi fått möjlighet att fixa massa ved själva utan att behöva köpa.

  Tycker du gör rätt som stryker dig. Det finns en gräns för vad saker är värt. Och om smärtan tom påverkar sömnen, ja då ska man verkligen lyssna på kroppen.

  Ha en mysig kväll. Kram

  SvaraRadera
 15. Vad synd med löpningen, men det är ändå strongt att avboka och inse att det inte kommer att gå, hur tråkigt det än kan vara. MEN vad roligt att det nu kommer att bli valpar. Snygga kuddar!
  Kram
  Anneli

  SvaraRadera
 16. Bra gjort Suss! Man måste lyssna på kroppen ibland och det är en styrka att kunna tacka nej till saker! Ursnygga kuddar, ett fynd!

  Kram och jag väntar med spänning på att få se de små liven på bild!
  Susanne

  SvaraRadera
 17. Vad klok du är!! Det känns tråkigt, men man måste nog lyssna på kroppen. Och aldrig blir man väl så sugen på att ut och springa som när man inte kan. Mina benhinnor och knän blir inte så glada på mig just nu när jag springer, så jag får väl också lyssna på dem :oP

  Kram

  SvaraRadera
 18. Va tråkigt, men det är viktigt att lyssna på sin kropp.
  Har också diskbråck, tycker det blir bättre när jag tränar(gruppträning och gym)
  men kan inte göra allt.
  Ta hand om dig.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 19. Kul att klara milen. Jag var väldigt stolt över mig själv när jag lyckades med denna bedrift. Klokt att kasta in handuken. Det är långt till pension och höften skall hålla länge än.

  Ha det gott

  SvaraRadera
 20. Ja man ska verkligen lyssna på kroppen, tycker du har gjort rätt att hoppa av! Du får ju en massa motion när du är ute med hundarna :)
  Grattis till Svea eller ja till er alla :)
  Snygga kuddar, hmm var på
  Ikea för någon vecka sen, måste ha missat dom... Eller ja med en ettåring med sig så
  Missar man mycket hehe...
  Kramar Sandra

  SvaraRadera
 21. Stooort grattis till Svea, och blivande valpmatte :-) Det är sååå kul med valpar!!! Trist med värken, men du tog nog rätt beslut! Känns det inte bra är det ingen meningen att göra den sortens påfrestning... Ha det gott!

  SvaraRadera