söndag 20 september 2015

Viktminskning och jag har ett erbjudande på kickstarten C9Så här efter semesterns goda mat och dryck så brukar i alla fall jag känna att jag vill gå ner i vikt. Rensa ur kroppen och komma i bättre form.
Så nu, Viktminskning och jag har ett erbjudande på kickstarten C9
Träningen håller jag i men som jag skrev igår så har jag svårt med sockret, Det har också blivit en del gott grillat sent på kvällarna och goda viner.
Detta sätter ju sina spår även om jag tränar.
Med C9 och F1 gick jag ner 4,7 kilo i april-maj men nu ligger jag nåt kilo plus igen så nu tänkte jag snart köra en C9 kickstart igen. För att rensa ur kroppen, må bättre och förhoppningsvis komma ner några fler kilon.
Forever Fit C9:
Lägg grunden till att må bättre, och att se bättre ut. CHANGE 9 är programmet som på nio dagar kan hjälpa dig att kickstarta din resa mot ditt smalare, hälsosammare jag. Det är effektivt, enkelt att följa och ger dig verktygen du behöver för att starta din förändring i dag!
 
Här ser ni mina resultat efter C9 (fortsatte sen med F1) och så bjuder jag även på "lättklädda bilder" (med lite dålig skärpa...) för att ni ska se mina resultat på kroppen.


Vill ni veta mer om erbjudandet och är ni intresserade av att själva göra denna kickstart så hör av er till mig på mailen
sussneroandersson@gmail.com
eller gå in på
min webbshop där kan ni beställa direkt.


Hoppas ni haft en skön söndag!
KRAM

6 kommentarer:

 1. Snyggt jobbat där! Men visst känns det genast i kroppen när det blir lite för mycket av det goda. Jag själv äter sällan bakverk och gillar inte choklad men är svag mer för salt och snacks. Och problem med oregelbudna mattider och äta för sent som det gärna blir under semestern. Ja så nu i jag mitt i en 14-dagars kickstart med LCHF-stuk och det känns riktigt bra i kroppen. Jag har ju börjat med aloe vera med sen någon månad tillbaka, får se vad det ger mig. För det smakar skunk! kram Milla

  SvaraRadera
 2. Åh, jag skulle vilja... Men att hitta tid till träning gör jag tyvärr inte, med dessa små barn här hemma.. Jag vill rena kroppen från slagg och börja äta bättre, men vill inte gå ned i vikt. Hmm...

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 3. Dags för mig att köra en kur också..kram Diana

  SvaraRadera
 4. Häftigt!! Heja dig! Vilka resultat på så kort tid! Toppen!

  SvaraRadera
 5. Toppenbra ju! Bra erbjudande också :)

  SvaraRadera