onsdag 16 december 2015

I köket

Hyacinterna har blommat över här hemma. Istället för att ersätta de med nya så köpte jag enar. Älskar dessa hyacinter men de är svåra för de med allergi. 
Till helgen kommer vännen min som inte tål de där och på julafton kommer mamma som inte heller kan vistas i samma rum som hyacinterna. Därför valde jag enar så jag slipper gömma undan de...

Köpte mig en egen "julklapp" när jag handlade förra gången. Nya kökshanddukar på Maxi, lagom juliga.Och igår packade jag "julklappar" till mina kunder. 
Alltid lika roligt att få leverera. Handlade några julklappar på vägen hem från jobbet. Nu ska vi åka till staden och köpa julgran. Den ska kläs och några klappar till ska slås in denna mittiveckan kväll. 

Ha en fortsatt fin onsdag!
KRAM10 kommentarer:

 1. Så sött med En ♡...
  Ha det så gott & trevligt nu när ni klär gran mm/Kram

  SvaraRadera
 2. Fint med enar fast hyacinter är bra snygga de också. Synd att dom är jobbiga för allergiker bara. Fina handdukar du hittat verkligen du.. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt att klä granen. Vacker kruka till din en. Kram

  SvaraRadera
 4. Så fint t med enar.....jätte fina handdukar du hittat. Kram Anette

  SvaraRadera
 5. Vilket bra tips med enar istället för hyacinter. Det har jag inte alls tänkt på. Mina blommade över snabbt och jag har inte hunnit köpa nya.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Mina hyacinter har också blommat ut....men idag köpte jag en vit till...sen blir det inga fler...för har redan sett att tulpanerna säljs. Så sen får det bli tulpaner ;))...härligt !
  Kram bia

  SvaraRadera
 7. Fint med enar i krukan. Handdukarna var jättefina. Det är inte lätt om man inte tål hyacinter. Jag brukar ha vita. De doftar inte lika mycket. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 8. Jag köpte hyacinter men hittar bara dom med "svag doft", jag vill ha med stark doft ;) Tycker det luktar så gott!

  SvaraRadera
 9. Så snygt med mini enar !!
  Gillar hyacinter också det är lite juligt känns det som ;)
  Mysigt med presenter
  Hoppas att du får en alldeles underbar torsdag finaste
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 10. Hej igen. Ja målet är att tävla om ett år. Spännande är bara förnamnet. Hur ska detta gå? Vad har man gett sig in på? Ha ha.
  Kram

  SvaraRadera