tisdag 22 mars 2016

Sött och saltHär hemma har vi minskat mycket på sockret. För mindre vikt och bättre hälsa så ska ju socker undvikas. Däremot har jag varit väldigt okunnig med saltet...
Jag tillhör de där som tar fram saltkaret utan att smaka på maten ibland. Jag äter mycket ägg och saltar alltid rikligt på de. Min son har varit på mig om att jag måste minska på saltet så det ska jag försöka nu.
Min söta kollega på jobbet kom med denna påsen till mig. Med hemgjort örtsalt. Mycket gott och mycket nyttigare. Så nu blir det bara örtsalt i fortsättningen!

Äggkopp - Chili
Assiette - Granit
Temugg - Indiska
Mortel - Ikea


Halva veckan är avklarad. Sitter nu i soffan, något trött i kroppen efter gympass.
Följer F1 med kosten och tränar på gymmet fyra dagar i veckan för att kunna hitta rätt viktbalans (och det blir bara svårare med åren...)
Ni som följer mig Instagram 
@hemmapasjuan
kunde se mig under gympasset i söndags.  

Nu ska jag förbereda inför morgonkvällen då det kommer ett gäng tjejer hit igen. Ja, det blir många tjejkvällar här hemma nu men det är superkul.


Ha en skön kväll!
KRAM7 kommentarer:

 1. Det är nog en bra och sund linje du försöker hålla. Vi får nog i oss alldeles för mycket av båda delarna. Jag kämpar verkligen med sockret att försöka minska på det. Är ju en liten godisråtta tyvärr men jag har blivit bättre och bättre att avhålla mig från sånt. Men det är en bit kvar ;)
  Jättefina bilder till inlägget.

  Kram !

  SvaraRadera
 2. Jag skulle verkligen vilja testa att vara utan socker i 7 - 10 dagar. Löste om någon tjej som testade utan socker i 10 dar och mådde så mycket bättre efter så kort tid.

  Tyvärr är jag en riktig sockerråtta så om jag testar utan blir det en stor utmaning.

  Ha en fortsatt bra vecka.
  Kram KAmilla

  SvaraRadera
 3. Veldig lurt å tenke litt på hva vi putter i oss....
  Blir veldig mye sukker, salt og tilsetningsstoffer :o

  Koselig dekket hos deg:)

  SvaraRadera
 4. Ohh jag älskar salt och har definitivt för mycket av den varan i maten... ska också försöka dra ner... någon dag =) Kram kram Mia

  SvaraRadera
 5. Så duktig du är. För det är ju toppen bra att undvika socker och saltet. Är nog lite som dig med att salta på maten utan att känna efter först.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 6. Tack för din omtanke!
  Ha en skön påsk!
  Susanne

  SvaraRadera
 7. Vad duktig du är med din träning.
  I Påsk ska jag försöka köra lite hårdare när vi är lediga
  och inte direkt har några planer.
  Hoppas tjejkvällen blev lyckad :)
  Kram Pia

  SvaraRadera