fredag 4 oktober 2013

D.I.Y och bloggfunderingar!

I mellansonens rum står detta bord. Ett litet DIY-projekt. Två mindre pallar som målades svarta, en glasskiva uppepå och 4 hjul under.
Passade bra i mellansonens rum tycker jag.


Har funderat fram o tillbaka om det här med bloggen. Anledningen att jag började för 2 år sedan var att jag ville att det skulle bli av att jag fotade. Mitt mål var oxå att göra minst ett inlägg per dag och det har det blivit, 760 inlägg med detta! 
Jättekul med bloggen men ibland finns det inte tid och ibland saknas inspiration.
Kommer fortsätta med bloggen, och givetvis kika in hos er andra, men det kanske inte blir lika frekvent...


Ni har väl inte missat att det är
Kanelbullens Dag idag!
 
Skönt med fredag och ikväll blir det kalasande hos min bror.

Önskar er en skön kväll och en härlig helg!
Kramisar 

27 kommentarer:

 1. Men så är det ju, att det där med blogginspirationen kommer och går. Det är ju helt naturligt. Och vi finns här, alldeles oavsett hur frekvent du uppdaterar :)

  Ha en fin fredagkväll! Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Snyggt och tufft! Kul att du vill fortsätta bloggandet, så får vi väl stå ut med att det inte blir lika ofta. Det är ju inget måste med bloggen ( så länge man inte lever på det) så det är väl sund att ta det lite lugnt när man känner att tiden inte riktigt finns :)

  Kram och ha en fin bulledag!
  Catta

  SvaraRadera
 3. Riktigt snyggt <3
  Skojsigt att du tänker fortsätta blogga iallefall lite :)
  Ha en fin Fredag/Kram Annmi

  SvaraRadera
 4. Det finns dagar då man inget har att säga, men för det mesta rullar det på. Min offentliga dagbok ;-)

  Hade inte tänkt äta någon bulle, men fick nyss en i knät. . .

  Trevlig helg!
  Kram N

  SvaraRadera
 5. Jag anar att du har en glad son :-) Det där med lastpallar är fortfarande snyggt tycker jag. Kanon! Jag ser fram emot inläggen ifrån dig, hur ofta/sällan de än kommer! Det känns inte bra när blogginlägg blir ett måste... Ha en go fredag!

  SvaraRadera
 6. Snyggt bord. Smart bord es man får som en hylla också. Spelar ingen roll hur ofta du skriver inlägg. Bättre med några bra genomtänkta än slafsigt bara för att. Hehe. Ska jag säga som kan skriva de mest oinspirerade inläggen ibland. Ha en fin helg

  SvaraRadera
 7. Men åå hallå!
  Jiiises så coolt!
  vilken lycka att ha så stort rum att man kan ha egen soffa o bord sådär.. Supersnyggt med kuddarna där i soffan också.
  Ja du det här med bloggandet.. för mig går det upp o ner..
  Ibland gör jag inlägg varje dag ibland går det lääänge mellan.. Jag har bestämt mig för att det inte ska vara nån stress o press som det var för mig för några år sedan. Jag bloggar för min egen skull för att det ska vara kul. Det tar mycket tid att kika in på alla bloggar man vill hinna med och att kommentera tar också tid. Jag övar mig i att inte skriva så lååångt...haha...det går sådär..;) så ibland hinner jag helt enkelt inte kommentera och då får det vara så..;)
  Fortsätt med din fina blogg i din egen takt..;)
  kram Katarina

  SvaraRadera
 8. Vilken BULLbild :) mysig fredag på dig Karin

  SvaraRadera
 9. Det tar verkligen mycket tid och jag känner som du att det blir lite för mycket ibland. Det viktigaste är att det inte ska vara något tvång och att det ska vara roligt.
  Ha en go fredag
  Kram Anna

  SvaraRadera
 10. Härligt att du fortsätter. Ta det i den takt som passar dig, då blir det bäst. Kram

  SvaraRadera
 11. Vilket läckert bord! Jag kan tänka mig att sonen är helnöjd. :)

  Skönt att höra att du fortsätter med din blogg. Skulle sakna dig annars. Men du ska blogga när du vill och har lust och detsamma gäller för kommentarer. Att blogga ska vara roligt och lustfyllt. Fritt från dåliga samveten och ångest. Själv hinner jag varken blogga eller kommentera i den utsträckning jag skulle önska men jag vägrar att ha dåligt samvete. Vänskap handlar ju inte om vem som kommenterar oftast eller skriver flest inlägg. Ingen tävling att vinna. Tvärtom finns vi där för varandra oavsett hur ofta vi uppdaterar eller kommenterar. Så blogga när du har tid och lust. Vi finns här. Det vet du.

  Sköt om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 12. skönt att du fortsätter och det är bra att du gör i den takt som passar dig så att du har inspiration. Min inspiration och tid har också minskat en del på sistone. det blir ju så ibland. Sen kommer den tillbaka förhoppningsvis.Kram Nilla

  SvaraRadera
 13. Bloggandet tar mycket tid, förstår om du inte hinner med dagligen. Vi har ett liknande bord på altanen men utan glasskiva, får nog skaffa det, riktigt snyggt.
  Ha en go kväll
  Kram

  SvaraRadera
 14. Woow vad snyggt. Det snyggaste jag sett av lastpallar. Blogga ska man väl göra för att man tycker det är kul, vi ses och hörs. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 15. Kul att du fortsätter blogga !!!...........tycker inte att man måste blogga varje dag....det gör inte jag....bloggar när jag känner för det...men vill blogga ett par dagar i veckan i alla fall....för att jag vill ;))))..........jätte snyggt lastpallsbord har två lastpallar som jag kanske ska göra ett bord av ;).....men det där svarta var suveränt snyggt !!!......trevlig helg till dej;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 16. Det var ett coolt bord som passar till ett ungdomsrum, snyggt. Japp visst har det blivit kanelbullar idag och gott var det. Kram Anette

  SvaraRadera
 17. Bloggen får aldrig bli ett måste utan jag tycker det låter sunt att prioritera det riktiga livet! Blogga när du känner för det! Kram Sara

  SvaraRadera
 18. Det ska vara kul att blogga :) annars kan man pausa lite så kommer nog glädjen tillbaka kram Diana

  SvaraRadera
 19. Ett läckert bord som passar perfekt inne i ett tonårsrum. Klokt av dig att prioritera det som är viktigt just nu o blogga när du känner för det. Ha en mysig lördag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 20. så fint bordet blev.
  Ha en toppen lördag.
  Kram
  Hanna

  SvaraRadera
 21. Vilket läckert bord.
  Såklart behöver inte bloggen komma i första hand, det ska ju vara en rolig del i dagen, inte kännas som ett måste.
  Kram o ha en trevlig helg

  SvaraRadera
 22. Jättesnyggt blev bordet! Passade bra där!
  Att blogga tar mycket tid och ibland behöver man ta lite paus för att hitta inspirationen igen. Blogga i den takt som känns bra för dig:)

  kram fredrika

  SvaraRadera
 23. Ibland hatar jag bloggen som pockar på min uppmärksamhet. Det finns alldeles för mycket roligt att göra, borde lära mig att välja. Men summa summarum älskar jag nog att blogga i alla fall.

  SvaraRadera
 24. Wow riktigt snyggt och häftigt!!! Gillar färgen, coolt!

  Jag hinner inte heller med bloggandet numera, det blir ett par inlägg i veckan som bäst, det finns finns annat som tar tid. Blogga som du känner, det är inget kul om det blir ett krav.

  Stöööörsta kraaaamen aka

  SvaraRadera
 25. Jag har lite samma tankar. Instagram är snabbare att fixa till, men samtidigt gillar jag att sätta mig ner en stund och låta mig inspireras av alla duktiga bloggare därute. Idag hittade jag ett par nya bloggar via instagram som jag ska kolla in. Hopar vi får se mer av dig här. Kram Anita

  SvaraRadera
 26. Jag vill också kunna göra bord! Jag tänker att det är orimligt att vi inredningsbloggare ska blogga så ofta, vi kan ju inte bjuda på nya bilder av hemmet precis hela tiden, det blir en väldigt dyr hobby. Jag försöker tänka kvalitet framför kvantitet med min blogg. Jag tycker inte att bloggar ska behöva uppdateras hela tiden, jag tänker att man vill inspirera andra, det är väl det viktigaste med bloggen, inte den här vardagskontakten.

  SvaraRadera
 27. Klokt, ibland finns inte tid eller inspiration helt enkelt! Men mysigt att du väljer att fortsäta tycker jag.

  Kram!

  SvaraRadera