måndag 15 augusti 2016

Första projektetHelgens outfit för mig... Målarkläder! Mestadels i alla fall. Och det kommer det att vara de flesta helgerna framöver. 
Vårt första projekt är lillstugan. 
Den ska målas både invändigt och utvändigt. Foder och lister ska sättas dit. Taket ska bytas utvändigt. Och sen ska den möbleras och piffas.
Det blir det och trädgården vi kommer hålla på med den första tiden. Eftersom taket, på den stora stugan, ska bytas så måste vi börja med det innan vi fortsätter nedåt med väggar och golv och senare målar utvändigt och...
Ja ni förstår att vi har massor med jobb framför oss men det får ta den tid det tar.

Idag har vi träffat en konstruktör som ska hjälpa oss med ritningar. Och det är sååå mycket att tänka på och jag är verkligen så orolig för att nåt ska bli fel... men mannen min är som alltid lugn och trygg med att allt kommer bli bra.


Gymträning och lite fix här hemma och nu är det redan kväll. Dessa vardagar, jag vill hinna mer men några timmar kvar innan det är dags att natta sig i alla fall.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!
KRAM
7 kommentarer:

 1. Oj vilket jobb ni har framför er, men fint blir det :-)
  Ha de gott. Kram, Catarina

  SvaraRadera
 2. Men ååå vad roligt... stort grattis =) Det är ju en superfin stuga med hur mycket potential som helst och när ni är klara med den (fast man blir ju aldrig riktigt klar liksom...) kommer den vara urfin. Ska bli så kul att följa detta projekt =) Stor kram Mia

  SvaraRadera
 3. Kul med lite projekt! :) De där kommer bli superfint när det blir klart. kram

  SvaraRadera
 4. Så fint det kommer bli. Fint med vitt tak. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Det ska bli sååå spännande att få följa er renovering, vet att det kommer bli hur fint som helst. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 6. Va härligt det låter, ska bli så kul att följa med eran resa med nya stugan. Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Kul med projekt! Jag har nyligen skrivit på vår blogg om vårt renoveringsprojekt med vår husbåt, och det var ju bara FÖR mycket jobb... galet! Men nu är det ju faktiskt klart ;)

  SvaraRadera