måndag 19 december 2016

Stugan och vi närmar oss jul


Det sista vi gjorde igår i stugan var att städa. Så skönt att veta att när vi kommer ner nästa gång så är det rent och i ordning. Förhoppningsvis så har vi snart kaos där, haha. Längtar inte efter det utan det som kommer efter, och nu vill vi bara sätta fart. Vi väntar fortfarande på ritningar som ska bli klara sen ska tak kasetter produceras och så ska det synkas med leverans och snickare mm mm, ja vi har fortfarande ett tag kvar tills vi är där...

I helgen åkte vi runt, kikade på hus och passade på att åka till Norrvikens trädgårdar. Vi gick runt och tittade, var aldrig inne för Svea var med oss men det kommer bli fler gånger där, så vackert. 
 Och så har vi promenerat vid havet. Många rundor. Och Svea hon passade på att ta sig ett julbad... men hon fick duscha varmt när vi kom hem!
Det var helgen det, nu är julveckan igång. Direkt när vi kom hem igår så åkte vi iväg en runda och handlade julklappar, det blev en tur till stan ikväll också för att handla fler. Siktar in mig på att fixa julklapparna i början av veckan och framåt torsdag fredag ska vi göra julgodis och lite julmat. Det blir en bra vecka det här, ska verkligen njuta av det sista julmyset för tyvärr kommer julhelgen gå väldigt fort men några dagar kvar tills aftonen är här. 

Nu ska jag försöka mig på en joggingrunda...

Hoppas ni har en finfin måndag!
K R A M2 kommentarer:

  1. Fick ni inte ta med Svea när ni var vid trädgården? Men hon är ju då för tokig, fy sjutton vad kallt det måste varit i havet. Skönt att ha huset städat tills nästa gång man kommer dit. Ha en bra vecka. Kram Helena

    SvaraRadera
  2. Så skönt att ha koll på det mesta inför julhelgen som snart stundar.
    Kram mamma c

    SvaraRadera