onsdag 27 juli 2016

Frukost på altanen


Efter morgonpromenaden idag åt jag min frukost på altanen. Så härligt att kunna sitta ute direkt på morgonen, det är verkligen semester!
Min frukost idag var kvarg och keso röra. Och alltid en kopp te och ett litet glas Aloe Vera Gel. Jag har haft problem med min mage i många år, allra helst under ledigheter när rutinerna ändras, men nu funkar den jättebra tack vare Aloe Veran, behöver inte ens äta laktosfritt längre.


Igår besökte vi mannens syster och hennes man. De bor jättefint en bit utanför vår lilla stad precis vid en å. Vi har inte varit hos de sen de skaffade en liten valp. 
Tyra!
Hur söt som helst. Och jättegosig.Fick en hyfsad fin dag idag så då ville jag inte vara inne. Vi flyttade runt en del blommor på morgonen sen när mannen åkte till golfbanan fortsatte jag att rensa ogräs i hörnlandet och ikväll har jag tagit framsidan. 
Skönt att det är avklarat. För ett tag i alla fall...
Har ändå haft tid att läsa bok i solstolen. Härligt med dessa lediga dagar!


KRAM6 kommentarer:

 1. Men åh vilken gullig liten hund<3. Verkar som om du är bättre i ryggen. Jag har haft ont i min ett par dagar. Vet ej vad jag gjort. Men gått över nu. Jag är ju inte van att ha ont i ryggen precis.

  Kramas/Heléne

  SvaraRadera
 2. Myyysigt & naw,så söt liten Tyra ♥ ...
  /Tass Tass 🐾 & Kram!

  SvaraRadera
 3. Så härliga bilder och så fint ni har det!!
  KRAM

  SvaraRadera
 4. Så himla härligt att kunna starta dagen med frukost utomhus. Kram.

  SvaraRadera
 5. Sicken söt vovve!! Bedårande :) Håller med dig om aloe veran, dricker den grönsaken varje dag för min mage också. Kram!

  SvaraRadera
 6. Älskar semester, och sol!
  Hoppas snart kunna njuta av det igen <3

  SvaraRadera