tisdag 16 augusti 2016

Inspiration

Just nu letar jag inspiration till stugan överallt. På bloggar, instagram, pinterest och tidningar. Eftersom vi inte har nåt internet i stugan så köpte jag med mig ett par inredningstidningar. Om sommarhem. 
Och en skvallertidning att bläddra i. Där läste jag att även Hugh Grant kommer ha sitt sommarhem i närheten av Båstad. Fast hans sommarhus var på 230 kvadratmeter, haha.
En sån där minikväll igen, sen hem från jobbet och gick direkt ner till tvättstugan innan hundarna och jag tog en långpromenad i skogen. Var tvungen att kika lite på den spännande OS matchen med de svenska tjejerna medan jag tog några snabba kort. 
Ska ner i tvättstugan igen, har en del nya sängkläder som ska tvättas så de kan följa med till stugan. Sen måste det städas här hemma. Imorgon kväll är jag hemma också sen tillbringas resten av kvällarna borta denna veckan. Mycket som händer nu och det är kul, jag gillar när det händer saker men ibland kunde det vara lite fler timmar på dygnet...

Finfin kväll till er!
KRAM7 kommentarer:

 1. Haha, då kanske du stöter på Hugh Grant då! :) ;)
  Så roligt att få leta inspiration till sommarhuset! Halva grejen är ju liksom att få ett till ställe att inreda... ;)
  Visst kommer det bli mycket jobb med att ha egen häst. Men att se Minstingens lycka och glädje över detta betyder så himla mycket för oss. Hon mår bra av det, helt enkelt och då är det värt det! Dessutom fyller hon 18 i höst och håller på att ta körkort, så hon kommer att kunna ta sig dit själv sedan så småningom :) Jag hängde i stallet i går med henne, och upptäckte att det verkligen var rogivande, så det är nog bra för mig med att vara där lite då och då ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Jag gillar att bläddra i inredningstidningar, tycker att man får mer inspiration där.

  SvaraRadera
 3. Kul att inreda ett nytt ställe, när man liksom kan börja från början.
  Min kollega har sett Hugh 2 ggr i sommar nere i Båstad :-)
  Kram Helén

  SvaraRadera
 4. Internet i all ära men...Slår inte en hederlig Tidning :)
  /Kram

  SvaraRadera
 5. Renoveringshuset17 augusti 2016 15:23

  Vilken fin mugg! :-) Är den slät, eller är det struktur? Åh, så mycket kul ni har framför er.. jobbigt, men kul!

  Kraam Therese

  SvaraRadera
 6. Visst vill man ha lite riktiga bilder att ta på och få fin inspiration. Hoppas du fann något. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 7. Ska bli spännande att se vad det slutar med . Möblerna i bambu (eller ljust trä?) ser fina ut på bilden. Själv tycker jag att det är kul med två helt olika stilar, en i stan och en på landet, och du har ju mycket svartvitt hemma. Kanske bohemiskt med blommor lite som hos Krickelin eller kanske mörka väggar. Eller så blir stugan vit och ni målar om hemma, eller så gillar ni den stil ni har och satsar på den. Kul att det inte finns några rätt och fel!
  Susanne

  SvaraRadera