onsdag 31 augusti 2016

Sommaren är slut?
Idag är det sista augusti. Sista sommarmånaden. Förhoppningsvis försvinner inte solen för det. Känns att vi går mot höst, mörkt på morgonen när jag går upp och lamporna tänds tidigare o tidigare på kvällarna. 
För min del känns det helt ok med höst efter den fina semestern jag hade. Och jag gillar att krypa upp i soffhörnan, tända ljus och dricka te.
Baksidan här hemma har inte använts alls sista månaden. När det varit fint så har vi varit i stugan. 
Rottingsoffan har fått följa med till stugan så bordet fick flytta hit istället. 


Ikväll har jag fixat en del i trädgården. Nu ska jag kolla efter biobiljetter till fredag då vi ska ha en tjejkväll i Växjö.

Gokväll!
KRAM6 kommentarer:

 1. Jag gillar hösten mycket! Så för mig är det helt ok att sommaren tagit slut. Har också haft en toppensemester/sommar så jag är nöjd! ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 2. Jag har inte alls hunnit med att göra det jag vill och brukar göra under sommaren, men accepterar att hösten smyger sig på ändå! Den sa naturligtvis bli solig med klar luft på blå himmel... ;) ;)
  Torsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. God morgon! Ja nu är första höstmånaden här, mysigt tycker jag som älskar höst ;) Fast imorgon åker vi till Grekland så vi kör lite sommar till ;) Hoppas såklart precis som du att solen stannar kvar här i Sverige länge än, en solig klar höst vill vi ha, eller hur! Inte blöt, det är så jobbigt med blöta vovvar ;)

  Önskar dig en fin dag!
  Kram Catta

  SvaraRadera
 4. Jag är nog också redo för hösten om den lovar att vara solig och fin till en början. Enligt väderapparna så ser det ut att bli en solig början på september.

  Höst för mig är ljus, filtar, och massvis med gott the.

  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 5. Visst får vi hoppas på att vi får lite mer sol?! Hösten kan ju vara riktigt härlig om det inte regnar. kram Annika

  SvaraRadera