måndag 19 september 2016

Hörnor

I den ena hörnan i vardagsrummet i stugan hamnade den ommålade hyllan. Hyllan fanns kvar där när vi tog över stugan. Inte speciellt stabil men den funkar så länge, målade den vit för att den skulle passa in med det andra. 
För mig (killarna i familjen bryr ju sig inte på samma vis...) är det lite tråkigt att inte få göra i ordning ordentligt i stugan men det får bli provisoriskt eftersom "snart" ska allt ut och stugan ska renoveras ordentligt.I andra delen har det blivit en "läshörna". Nja det lär nog inte bli så mycket läst där på länge... 
Men tanken är att det ska bli det längre fram med en schäslong eller fåtölj och fotpall. Hittade denna mysiga bild från Livet Hemma.
Ja det planeras och funderas. Denna helgen blir det inte nåt besök i stugan. Tyvärr. Hade gärna velat åka dit men till helgen blir det fest här hemma så vi blir kvar här.

Idag har jag beställt en säng till gäststugan. En kontinentalsäng i grått från EM möbler. Var sedan på gymmet och hundarna har fått sin kvällspromenad. Ska ner till tvättstugan innan jag bänkar mig i soffan. 
Så här är vardagen igång igen.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!
KRAM
4 kommentarer:

 1. Så mysigt ni kommer att få det. Spännande projekt. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Så spännande och kul att inreda ett helt nytt hem :))
  Kommer bli alla tiders!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Så himla mysigt projekt ni har skaffat er! Kommer bli toppen!
  Vi har dryga 1000kvm tomt här hemma, och det räcker just nu ;) Jag är ju ingen trädgårdskunnig människa, direkt. Men stuga, det är jag RIKTIGT avis på ;) :)
  Fest, låter trevligt!
  Kram och ha en fortsatt fin vecka!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Kul och spännande med ert projekt, ska bli kul å följa. Kramizz Laila

  SvaraRadera