söndag 18 september 2016

Nymålad stuga och Svea...
Efter tre dagar i stugan är vi nu hemma i huset igen. Vi åkte ner sent i torsdagskväll, natt. Var inte där nere förrän vid klockan två på natten. Väntade in yngste sonen som jobbade eftermiddag och inte slutade förrän elva i grannstaden så det var nästan midnatt innan vi kom iväg men roligt att han vill följa med.
 Så skönt att vakna där fredag morgon, var stor skillnad att få en dag till där i stugan.

Vi fick en ny idé om färgen på stugan. Eller faktiskt mannens förslag, Ett bra förslag. Han kan ibland mannen min. Minstingen blev lite knäckt på oss, inte länge sedan han målade det vita...
Stugan är nu svart, eller det var den innan också men även fönsterfoder och vindskivor är nu svarta. Mannen är jättenöjd med sitt förslag och även jag tycker det blir bättre med mer svart. Blev lite mer vår prägel på stugan (även på den stora längre fram)
Vår rolige granne där nere var inne och kikade men han tyckte allt det var bättre med de vita knutarna, haha. 

Vad tycker ni, hiss eller diss?


Tidigare såg det ut så här.


Vår lilla Svea vill ju vara med oss så mycket det går och såklart var hon i närheten när det målades, resultatet blev en svart rand på örat, haha.Nu laddar vi om för en ny vecka på hemmaplan och jobb imorgon.

Hoppas ni haft en härlig helg!
KRAM8 kommentarer:

 1. Skratt*... Svea!! Riktigt snyggt, och jag tror maken hade alldeles rätt.. Sååå mysigt med stuga. Hur långt har ni att åka dit??
  Önskar Dig en riktigt fin ny vecka!
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Tummen upp, tycker det blir ursnyggt och nu matchar även Svea stugan.... Ha en härlig start på veckan vännen. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Supersnyggt verkligen och lite färg på vovven också:) hoppas du får en härlig Måndag.

  SvaraRadera
 4. Tummen upp här med, snyggt med enhetligt. Söt vovve även med svart rand.

  SvaraRadera
 5. Lika snyggt båda två, men ger helt klart olika uttryck! Det helsvarta känns mer "modernt" på något vis, med vitt blir det mer "lantligt/allmoge" om du förstår hur jag menar? ;) Ser ut att vara er stil, helt klart! Toppen!
  Kram/Maria

  SvaraRadera
 6. Snyggt och ja, det känns modernt och fräscht på nåt sätt! :)

  SvaraRadera
 7. Tycker det var svårt, tyckte båda såg lika fina ut.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 8. Svart, helt klart. Fint blir det!
  Susanne

  SvaraRadera