tisdag 27 september 2016

Inredningsinspiration

Jag kollar alltid efter inspiration till inredning. Och nu extra mycket.
Vet oftast hur jag vill ha det men jag har inte ekonomin till att köpa alla saker jag vill. Är väl inte så många som har det...  Så det blir en mix mellan gammalt och nytt, billiga saker och lite dyrare saker.
  
Hur eller hur tycker jag alltid att det är kul att kika på inredning.
Vi har ju inget internet i stugan och surfen på telefonen lyckas jag göra slut på väldigt snabbt... Förra helgen när vi var där köpte jag Plaza interiör. Vill ha en tidning ibland att bläddra i. Tyvärr inte så mycket i min smak men en del inspiration fick jag i alla fall.
Annars hittar jag mest inspiration på Instagram och Pinterest.

Hemma sent även ikväll. Tråkigt när det redan var mörkt när jag kom ut från jobbet. Lika bra att vänja sig, blir mörkare och mörkare nu.
Kroppen strejkar på mig... Var på massage idag och det kändes mycket bättre i nacken efter men redan nu har jag fått ont i igen så ingen gymträning men en promenad ska ta mig ut på. Även om hela min kropp helst vill ta på pyjamas och krypa ner under en filt i soffan så behövs det en promenad. Vi skippar skogen idag i alla fall.

Nu promenix sen soffmys med en stor kopp te.
KRAM
8 kommentarer:

 1. Ja visst måste man mixa för att få ihop den inredning man vill ha. Tråkigt med din rygg. Krya på dig Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Jag tycker det blir mest varmt och ombonat om man mixar gammalt med nytt. Bara nytt blir för stelt och opersonligt.. Pinterest kan man scrolla upp och ner hur mycket som helst... :) Lycka till med Era val till stugan! Är säker på att Du lyckas väl där!
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Älskar att blanda gammalt och nytt.
  Fin kväll till dig
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Visst är det kul att även titta i papperstidningar. Man kan få en hel del inspo därifrån. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Skoj med inredning :D
  Svar; kul att du är med och tävlar om att bli månadens blogg :)

  SvaraRadera
 6. God morgon ...ja du inredning är jätte skoj att titta i alla de olika tidningar är mysigt :) fin dag kram

  SvaraRadera
 7. Jag slukar inredningstidningar...så himla roligt att läsa och få inspiration i dom ;))
  Jag har knappt hunnit motionera sen vi kom hem från Spanien...det har hänt mycket tråkigheter med mina föräldrar , men nu verkar det lugnat ner sej, så nu får man kanske lite mer tid att tänka på sej själv och må bra ;))
  Hoppas allt är bra med dej ;)
  Kram

  SvaraRadera