torsdag 27 oktober 2011

Svea Bus

Vår äldsta hund Chippen är en väldigt lugn hund. Får han sina promenader, mat och får ligga ute på framsidan ibland (och kolla vad som händer på gatan...) så är han helt nöjd.
Svea däremot blir ofta, trots att hon snart är 2 år, lite rastlös. Hon brukar då attackera Chippen och ibland busar han gärna men ibland blir han bara trött på henne! Då får man sysselsätta henne med lite annat.
Här har jag gömt godis i en äggkartong och tejpat igen så hon får jobba för att få fram dem. Och hon går verkligen igenom hela kartongen....Man får städa lite efter men hon har ju kul... :)

Direkt efter jobbet idag åkte vi och lämnade Gustav på hockeyträningen i Landsbro och sen till Jönköping. Vi var och köpte nya delar till lilla bilen på BILTEMA eftersom Thore fick tag i en som kunde hjälpa oss redan imon. Victor  tog promenaden med hundarna. Och så blev det lite huvudträning för dem när vi kom hem. Brukar gömma godis under muggar, snusdosor, i filtar och lite överallt i huset så de får söka.


Nu ska jag till Maxi och handla lite inför helgen - ingen favoritsysselsättning precis....


Ha de bra ikväll!
Kram Suss

2 kommentarer:

 1. Carina pratade om skillnaden på era hundar sist på pappas kalas.
  Svea låter precis som Dix.
  Tyvärr så är hon så smart att hon nästan kan alla våra gömställen i hela lägenheten nu, men hon springer så gladeligen runt och letar ändå.
  Det där med att gömma i olika förpackningar gjorde vi mycket förr, men nu var det allt längesen. Får nog ta upp det igen.
  Här tar jag även hjälp av kastruller ibland när hon ska leta fram godis under något....dem har hon grymt svårt att vända på och åker mest runt på golvet för henne ;)

  SvaraRadera
 2. Åsa Lilieqwisth3 november 2011 08:46

  I dag var jag inne på din blogg för första gången Suss:-) Vad duktig du är, den var jättefin. Hälsa familjen och ha en skön helg! Kram Åsa

  SvaraRadera