torsdag 12 december 2013

Det närmar sig helg igen...
Veckan rusar på...
Igår kväll var vi hemma hos en arbetskamrat som börjat hos oss ganska nyligen. Så kul att få se deras fantastiska hus. Tre våningar med stora ytor, ett underbart dressingroom och snygg inredning. Ja en dröm helt enkelt :)

Ikväll blir det julbord igen med kollegorna på avdelningen och även imorgon kväll ska jag bort så här hemma blir inte mycket gjort.

Funderingarna om att få till några julkort har jag nästan lagt på hyllan. Eller är det nån som vet något ställe där de kan beställas med kort leveranstid?
Har fortfarande inte tagit kortet... Glömde totalt bort det i helgen och denna veckan har jag inte ens varit hemma i dagsljus och utan ljus tar jag inga kort!


Lite jultouch på vita skåpet.

Ha en härlig torsdag vänner!
KRAM KRAM 


13 kommentarer:

 1. Julkorten har jag rationaliserat bort! Du undrade om mina formar, och jag kan verkligen rekommendera dem de är i perfekt storlek. De är från Panduro och jag har haft dem mycket till minicupcakes men de var perfekta till julgodis modell lite större!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Mysigt med arbetskamratträff och jag har värsta julkortspaniken själv! Som alla år!!!!

  Kramar
  Petronella

  SvaraRadera
 3. Så mysigt du har det hemma kram Diana

  SvaraRadera
 4. Mysigt & va fint du har det - Tomten gillas hihi ...
  /Kram

  SvaraRadera
 5. Så fint på ditt skåp. Härligt att ha en fin gemenskap med sina arbetskamrater.
  Jag brukar vara ute i god tid med julkorten, har gjort egna de senaste åren. Men i år vettesjutton.. Har tänkt ta kort på William och Lykke men får inte till det.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Så fint du pyntat! Jag har tagit kort och ska gå till vår lokala fotoaffär så får dom hjälpa mig att skriva ut, brukar gå fort.
  ha så kul ikväll.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 7. Vad mysigt du har pyntat. Här har jag knappt fått fram något julpynt än. Kram.

  SvaraRadera
 8. Ja, visst är det tråkigt med dåligt ljus... du kan kanske gå till en fotobutik? Då kan du ju få dem dagen efter eller kanske samma dag?

  SvaraRadera
 9. Så fint du har!
  Och det är samma sak här, skulle hunnit gjort det helgen som var men icke så nu tänkte jag ta dem ihelgen och hoppas hitta ett ställe där de framkallas i raketfart:)

  Kram fredrika

  SvaraRadera
 10. Kul och träffa kollegorna utanför jobbet, jag och några av mina kollegor ska ha Nobelmiddagen i morgon.
  Kram

  SvaraRadera
 11. Så fint på ditt skåp!!
  Tror nog att många är rätt snabba om du beställer nu. Jag tror vi beställde från Photobox, men vet inte om jag rekommenderar dem, korten var lite suddiga..
  Ha en skön helg och trevlig Lucia imorgon!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 12. Kikar in för att önska dej en trevlig lucia helg....här blåste lucia bort med stormen och snön också................
  Kram Bia

  SvaraRadera
 13. Så fint pyntat hos dig! Och mycket roligheter!
  Kram/Maria

  SvaraRadera