tisdag 16 september 2014

Strul...
Mannen räknade till 164 "Anonyma" mail igår. Och muttrade att det tar tid att slänga de här. 
Jag kollar mailen på datorn och han på paddan.
Och dessa anonyma "skräp-kommentarer" har bara blivit fler och fler. Så igår försökte jag att bli av med dem. På nåt sätt...
Jag bockade i kommentarsgranskning. Men det hjälpte inte.
Nu har jag tagit hjälp av nätverksteknikern här hemma. Han har lagt in nåt filter på mailen. 
Så nu hoppas jag. Igen. Att de ska försvinna...


Hoppas ni har en skön tisdagskväll!
KRAM18 kommentarer:

 1. Drygt med dessa mail... Får vissa skumma mail jag med. Skräppostsmail!! Drygt som helst... Slänger nog också runt de antalet om dagen eller två?!

  SvaraRadera
 2. Håller med, ställde just en fråga hos mig på bloggen igår då jag fått in skräpkommentarer jag inte alls fått tidigare. Får se vad jag kan göra. I min mail får jag av och till en massa skräp, både sånt som är rent lurendrejeri och fejk och annat jag inte "beställt". Träligt är det... kram Milla

  SvaraRadera
 3. Det var inte lite mail. Hoppas du blir av med dem nu. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Huga, det låter inte roligt :(. Kan man inte använda Akismet-plugins på Blogger? Det hjälper mig massor, men jag kör ju egen domän via Wordpress och vet inte om det bara funkar där kanske..

  Lycka till och hoppas ni får ordning på eländet!!
  kram Ulrica

  SvaraRadera
 5. Det är jobbig med alla skräpmail. Har du kollat så anonyma inte kan kommentera? När jag gjorde det så slutade skräpmailen helt! Ibland ändrar jag, tex om jag ska ha utlottning så ändrar jag så att alla kan kommentera, och då rasar skräpet in igen.
  Lycka till
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Kommentarer är ju roligt men det där lät lite jobbigt, hoppas det löser sig ;)

  Kram Ullis

  SvaraRadera
 7. Usch så trist, hoppas det hjälpte!
  Ha det fint!
  Kram
  Suz

  SvaraRadera
 8. Trist :(
  Kan gå att ha Ordverifiering om det är s.k Robotar....
  Håller tummarna att det fixar sig/Natti Natti Kram

  SvaraRadera
 9. Men du! Just det där råkar jag ut för jättemycket nu! Det har alltid droppat in Anonyma kommentarmail, men just nu är det helt galet! Det bara dröser in, hur många som helst varje dag! Och inte kan jag sätta dem som skräppost heller eftersom de vanliga kommentarerna, de från mina fina läsare, kommer ju från samma avsändare, dvs blogger. Mycket irriterande!

  Kram Jennica

  SvaraRadera
 10. Usch vad jobbigt. Hoppas du blir av med de snart!
  Kram // Helena

  SvaraRadera
 11. Det är så jäkla jobbigt när sånt dyker upp...Jag hade en period där jag blev bombad med skräpmail, höll på att bli tokig.
  Hoppas att det ordnar sig med filtret!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 12. Hej suss! Visst är det tråkigt med dessa spamkomentarer. Jag har också massor. Men sedan jag skaffade gmail till kommentarerrna så publiceras de inte längre utan hamnar i skräpposten, men där ligger just nu flera tusen, men jag är tacksam att de inte publiceras iallafall. Vad är det för filter? Är det ngt du kan tipsa oss andra om?
  Kram Helena

  SvaraRadera
 13. Usch va jobbigt, hoppas du får bukt med det.

  Kram Eva

  SvaraRadera
 14. Hoppas det snart ordnar upp sej ;))....ha en fin dag...vi ska åk upp till mina föräldrar och hjälpa dom att flytta...
  Kram bia

  SvaraRadera
 15. Jobbigt med strul. . .
  Kram N

  SvaraRadera
 16. Ja vad trist! På min gmail sköter den det själv, har ingen aning om hur. Min blogg som är WordPress kan man ladda ner ett litet program som gör att alla skräpkommentarer hamnar åt sidan. Men är osäker om det finns på blogger.
  Tur du har en datorexpert hemma! (det är priset man får betala för lite strumpor och kalsonger här och där hehe)
  Kram Malin

  SvaraRadera
 17. Jag märkte också av, innan jag flyttade från blogspot, att det hade ökat något kopiöst med spamkommentarer. Jättetråkigt!
  Hoppas att du finner på ett sätt att stoppa dem.

  Kram Linda

  SvaraRadera
 18. Jag har också den sortens trista kommentarer. Som tur är så lägger dom sig direkt i skräpposten, men mailen måste man städa. Det gör ingen glad. Lycka till med eländet. Kram Anita

  SvaraRadera