söndag 28 december 2014

En liten fundering...Söndagskväll.
Julhelgen (och lite till...) är förbi.
Imorgon är det vanlig måndag och arbetsdag egentligen men vi har stängt på vårt företag. Vi har jobbat in och tar lite ledigt. Skönt.


Funderar på julsakerna här hemma. När ska jag ta bort de?
Jag är snabb med att få fram "pyntet" men eftersom det inte är så väldigt juligt så har jag inte tröttnat än.
Får se när det blir.


Närmare 13 grader kallt har vi här utanför men här inne sprakar det härligt i kaminen och en massa ljus är tända. 
Mellansonen åkte till Sälen med vänner idag för att fira nyår. Där var det 20 minus och de skulle åka skidor... 

Ha en skön avslutning på årets sista vecka!
KRAM
18 kommentarer:

 1. Jag har allt pynt kvar ännu så länge, ska jobba två dagar men sen åker det nog.. Vad mysigt det ser ut hos dig. Så där lagom juligt.. Kraam Pia

  SvaraRadera
 2. Jag har inte alls mycket pynt, förr byttes gardiner på många håll och massa saker framme, men jag tycker man kan ta det lugnt och låta helgerna gå och ha sina saker kvar. Julhelgen är ju faktiskt kvar till trettondagen i alla fall. Det är en härlig nystart i januari och städa rent och känna att det är nytt fräsch år! kram Milla

  SvaraRadera
 3. Själv plockar jag bort eftersom....har kvar ljusstakar , julstjärnor. ljusslingor och vita saker, kottar och granris...några tomtevättar.
  Men efter nyårsdagen åker allt väck...förutom ljusslingor, hihi...
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Har inte pyntat så värst mycket. Det blir mindre och mindre för varje år. Så det som finns får vara kvar ett tag till.
  kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Jag har inte tröttnat ännu, får se hur det blir efter nyår:). Jag har inte så mycket rött och tomtar utan mera vinterpynt och då tycker jag inte man blir less lika fort. Här har vi -7°
  Kram Maria

  SvaraRadera
 6. Jag har plockat bort lite och lite får vara kvar. Har inte så mycket juligt jag heller.
  Men nu vill jag ta fram det jag fick i julklapp :)
  Ha det fint.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Jag kommer snart börja ta bort småpynt, men stjärnor i fönstren och granen får stå lite längre för de ger så mysigt ljus i kvällsmörkret :)

  Passar på att önska gott nytt år till dig, om jag inte hinner kika in mer innan nya året :)
  Kram Catta

  SvaraRadera
 8. Jag kommer att plocka bort det mest juliga innan nyårsafton. Röda tomtar och så. Men jag är inte heller trött på julsakerna ännu och då känns det lite onödigt att plocka bort dem. Granen tycker jag är så mysig så den får nog vara var till trettonhelgen iallafall. Fint har du pyntat! Kram Annika

  SvaraRadera
 9. Jag ämnar nog att ta bort julen. Iallafall allt utom adventsljusstakarna. Julen är över för i år och jag gillar att gå normaltillståndet hemma. Känner mig nöjd över beslutet att strunta i gran i år.

  Man gör som man vill. Är du klar med julen låt den dansa ut :-)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Åhh, här åker julen ut i samband med renoveringen - rum för rum :o Jag är inte ledsen för det, vi har njutit av julen under hela december och är liksom klara nu.
  ha de gott. Cat

  SvaraRadera
 11. Jag funderar faktiskt på att ta bort pyntet och bara låta stjärnan och ljusstakarna stå kvar i fönstret! Hoppas julen varit fin:) Kram Emma

  SvaraRadera
 12. Fint pyntat!
  Jag brukar ta bort mitt pynt vid trettonhelgen, innan jag börjar jobba igen. Men i år, vet jag inte... kanske det får vara kvar ett tag till. Mitt pynt är inte så juligt. Mer vintrigt ;) Ljusstakar och stjärnor plockar jag bort, samt granen.
  Kram/maria

  SvaraRadera
 13. Det där med pyntet varierar lite här hos oss. Eftersom jag inte pyntar så mycket så har jag inte heller någon brådska med att få bort det, men en del brukar försvinna direkt efter nyår och sen ryker resten efter trettonhelgen. Denna julen är det dock inte särskilt mycket med pynt:) Bara några ljusstakar och två tomtar för att kunna känna en aningens julstämning. Desto mer blir det till nästa jul.
  Kram och God fortsättning!
  /Rebecca

  SvaraRadera
 14. Har lite samma funderingar. Vårt julpynt är också så lagom i år. Väntar nog lite till med att ta bort det. Skönt med ledighet. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 15. Så fint du har det ♡ ...
  Här får Julpyntet vara kvar lite fast inte alla Tomtar & lite Nyårspynt kommer fram :)

  Gott slut på 2014 önskar jag nu/Kram fina du!

  SvaraRadera
 16. Hej!
  Ingen stress här...julen stannar en stund till. Passar på att njuta av ledighet och juligt hem ett tag till. Övriga 10,5 månad är ju utan pynt så jag står ut lite till, tror jag :)
  Gott nytt år! Kram Marie

  SvaraRadera
 17. Vilka härliga julbilder! :-) Det verkar vara många som vill ta bort julen.. ;-) Jag känner också lite sug.. men det får vänta.

  SvaraRadera
 18. här är julen kvar lite til nu har det kommit mer snö och då passar tomtarna ännu bättre

  SvaraRadera