fredag 28 augusti 2015

Dörrförsäljare och fredag igen
Jag tycker inte om dörrförsäljare!
De där som ringer på dörren, när som på dygnet. Och vill sälja. Exempelvis de som säljer larm, när det precis varit ett inbrott i området... De gillar jag inte!! 
Men. Jag lyssnar på de och försöket ha förståelse för det är ju ändå deras jobb.

Häromveckan ringde det på dörren. Utanför stod det försäljare. Närmare bestämt tre säljare. Under en meter. Tre små barn som sålde halsband. Hemmagjorda.
Jag köpte ett, det kostade 10 kronor men jag kunde få det få 7 sa den ena killen, haha. När jag bara hade 2 fem-kronor hemma, som jag betalade med, så undrade jag hur de skulle dela på det eftersom de var tre men det var lugnt sa han de hade sålt många och skulle dela lika. Söta säljare de där.
Och halsbandet det har hamnat i den andra delen av sovrummet, där sängen och byrån står.
Byrån med smyckeställningen där det är mycket blandat, favorithalsbandet från Efva Attling och mannens nya fina klocka får också plats där.Med hjärtan, från söta valpköpare, och skorna med höga klackar som får stå där eftersom jag knappt kan gå i de....
Ja där i den delen sover vi gott.Fredagen är här igen. Nu har jag jobbat fyra veckor. Lika många veckor som jag hade semester...
Idag har jag varit tillbaka i Värnamo och tagit bort stygnen. Det tog lite tid men nu är de borta och ögonlocken är tejpade istället (ser än värre ut...)
Tejpen ska sitta till söndag och jag får inte sminka mig över helgen på några dagar till. Fortfarande ingen träning heller men på måndag då kommer jag förhoppningsvis kunna vara som vanligt igen.

Fin helg till er!
KRAM8 kommentarer:

 1. Nä dörrförsäljare kan man vara utan! Men små söta som säljer smycken går ju an :-).

  Nä men oj vad har hänt med dina ögon? Försökte läsa ikapp lite men hittade inte vad som hänt. Hoppas de läker snart hur som helst!
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. Gulliga dörrförsäljare. Tänker på dig och dina ögon. Hoppas du snart mår riktigt bra. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 3. Så gulligt. Tänk om min byrå hade varit så prydlig, min är helt belamrad av kläder. Nu känner jag mig riktigt slarvigt. .... får nog röja imorgon. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Såna dörrförsäljare tycker jag om :)
  Men jag håller med dig, andra känns inte alls lika roligt och ofta obehagligt, en del kliver nästa in i hallen medans de pratar, det känns lite obehagligt.
  Hoppas du får en fin lördag.
  Stor kram
  Jessica

  SvaraRadera
 5. Söta försäljare det där. Alla andra undanbeder jag mig ;) Kram.

  SvaraRadera
 6. De små dörrförsäljarna tycker jag om. Men de vuxna dörr- och telefonförsäljarna klarar jag mig utan.

  Ta hand om dig och hoppas att läkningen går bra.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Hihi...dom dörrförsäljarna som hälsade på dig är väl dom enda man kan tänka sig att handla ifrån. Tack och lov har vi inte haft en dörrförsäljare här på flera år *pepparpeppar*
  Önskar dig en skön och avkopplande lördagkväll.
  Kram Petra

  SvaraRadera