måndag 17 augusti 2015

Startar veckan med ett tips!!Det där med städning är inte min grej. Jag tycker det är tråkigt att städa. För det mesta. Men jag tycker väldigt mycket om ett nystädat hem. Som doftar fräscht.
Lite roligare blev det vid förra veckostädningen.
Nytt städmedel som doftar ljuvligt.Ni kan läsa om den här:
Forever Aloe MPD 2XUltra är ett mångsidigt och koncentrerat, flytande rengöringsmedel. Det fungerar lika bra för all sorts tvätt av kläder som för rengöring av golv, badrum, kakel och till handdisk. Det rengör effektivt från smuts, löser upp fett och tar bort fläckar, utan att repa eller förstöra några ytor. Forever Aloe MPD 2XUltra är ett allrengöringsmedel som verkligen gör skäl för namnet. Forever Aloe MPD 2XUltra är fritt från fosfor, och de ytaktiva ämnen, tensider, som ingår är lätt biologiskt nedbrytbara. Det gör att negativ miljöpåverkan minskar. Den innehåller dessutom mild Aloe vera för att verka mjukgörande för dina händer och kläder. Innehåller inga optiska vitmedel. Nya Forever Aloe MPD 2XUltra är dessutom dubbelt så koncentrerade som vår tidigare MPD. Det gör att sparar emballage och därmed också minskar miljöpåverkan.

Fick tips om att den funkar att ta bort vinfläckar med. På 50-årsfesten här hemma kom kudden i vägen när vinet hälldes upp. Jag testade att ta MPD på fläckarna och visst försvann de!!


Så dagens tips till:
Forever Aloe MPD
En flaska som funkar till det mesta.

Är ni intresserade maila mig eller kika in här på min shop.Tredje veckan på jobbet. Känns som det var länge sedan det var semester redan... 
Saknar dock att ha lite mer tid över på dagarna.

Hoppas ni haft en bra start på veckan?!
KRAM 8 kommentarer:

 1. Den där rengöringen är bra till fler användningsområden, som att tvätta bilen med tvätta fönster och schamponera in hunden med, har jag för mig. Klart man skall använda bra rengöringsgrejer som inte förstår vår planet.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Den har jag inte provat......måste jag ju. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Låter fräscht!

  Jag hade ett intensivt slut på förra veckan och en intensiv start på denna!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Härligt med nystädat kram Diana

  SvaraRadera
 5. Verkligen hemskt sonen var med om.
  Kram N

  SvaraRadera
 6. Åh den där verkar ju jättebra! :-D

  SvaraRadera
 7. Låter som en bra produkt! Vin är inte lätt att få bort!

  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Tack så ♡-ligt för ett bra tips!
  /Kram

  SvaraRadera