lördag 19 december 2015

Granen är klädd




Ja, när den kom hem och kom upp så var den ganska hög. Och vid. Ganska spretig och sned. 
Men den har ju sin egna charm den här granen.


Nu är den klädd och tar en stor del av rummet där nere... Alla nya julkulor är upphängda och även några gamla fick vi hänga i också.






I korgen väntar alla julklappar till kvällens julklappsspel. Ny tradition som vännerna började med förra året och vi hade såå kul när vi spelade detta.



Bordet är dukat och efter en hel dag till i köket så ska maten vara klar. 
Snart kommer fina vänner för en lillejul tillsammans ikväll. Deras barn med respektive är med och våra barn och flickvänner missar inte heller detta.
En mysig tradition som vi hållit på med sen barnen var små.
 Äldste sonen och flickvän kom hem igår med sina två små söta kattungar. Ska försöka fota de imorgon och visa er sötnosarna.

Ha en fantastisk lördag!
KRAM



11 kommentarer:

  1. Så koselig :) Pent tre og fine pakker.

    Ha en fin kveld

    Klemmer fra Monica

    SvaraRadera
  2. Va mysigt med lillejul
    Va härligt att kunna ha en sån stor gran.
    Trevlig kväll
    Kram

    SvaraRadera
  3. Jättehärlig gran tycker jag, fin och charmig. Vi tog in vår för en vecka sedan, barrar redan.. haha. Bara man inte pillar på den så ska de nog sitta kvar till julafton iallafall ;)

    Passar på att önska dig och de dina en riktigt God Jul & Gott Nytt År! I fall jag inte hinner kika in igen..
    Kram Catta

    SvaraRadera
  4. Härligt med en hög gran. Så mysigt med lillejuls mys. Hoppas ni hade det trevligt. Ha en fin 4e advent. Kram Pernilla

    SvaraRadera
  5. Vilken fin gran och så fint att ha den i en korg! Hoppas du får en härlig fjärde advent. Kram

    SvaraRadera
  6. Visst får man julfeeling när granen kommer in, så läckert det blev!
    Jag ska ta tag i pyntandet nu när jag äntligen blivit ledig!
    Ha en toppensöndag!

    SvaraRadera
  7. Härlg gran tycker ja, och precis som du säger, -en gran med charm!!! Julklappsspelet tar vi på julafton, och det är så kul!!!
    Stor 4:e adventskram till Dig från Kate

    SvaraRadera
  8. Charmig gran tycker jag ;).....ingen gran här hos oss, men jag har faktiskt satt vita kulor i en stor växt...den får agera gran i jul ;))....det är ju bara fantasin som sätter gränser som sagt...
    Kram bia

    SvaraRadera
  9. Julklappsspelet kör vi alltid på julafton och även på nyår om det är vi som står för festen. Det är otroligt roligt och alla kan vara med! :)

    SvaraRadera
  10. Julklapps-spelet är så roligt! Vi firade också lille-jul med våra vänner och precis dom ni har vi haft denna tradition sedan barnen var riktigt små. Så mysigt! Kram Camilla

    SvaraRadera
  11. Hej tittare, jag är Nelson och håller på att dela mitt vittnesmål här, min mamma introducerade mig för Great Baba Ogbogo när hon upptäckte att jag inte kunde få min fru gravid efter 3 år av vårt äktenskap. Sedan förde dessa så mycket problem i mitt äktenskap och ledde till en skilsmässa. hon sa, han är mycket andlig och kan få min fru att återvända till mig i glädje och vi kan få barn tillsammans. Till att börja med tvivlade jag inte förrän jag kontaktade honom och sedan kastade mäktiga trollformler på mig och fick min fru att återvända till mig efter att ha gjort det som begärdes av mig och det behövande. Nu är vi också nöjda med vackra barn. Redan från dagen arbetade Great BaBa Ogbogo för mig och löste mina problem. Jag gjorde ett starkt löfte om att så länge jag lever, jag kommer att fortsätta att vittna om godheten i hans stora verk, och för de där ute som står inför förhållanden och äktenskapliga svårigheter ska snabbt kontakta honom och bli en lycklig vittnesbörd som jag. Jag släpper hans kontakt här, e-post: greatbabaogbogotemple@gmail.com eller hans WhatsApp-nummer. +447440557868 ...

    Han fick min ex fru att återvända till mig i glädje

    Han botade mig från en impotent man till en riktig man.

    SvaraRadera