tisdag 26 januari 2016

Är den på väg bort?

Vintern?
Känns så. När jag lämnade hemmet i fredags var det riktigt vintervackert. Snö på alla träden i skogen. Tänkte för mig själv att jag ska ta med kameran på nästa promenad. Skulle gjort det för nu är det för sent... 

Lilla granen med belysning på framsidan ska definitivt bort i helgen. Känns för juligt nu.Det droppar från taket och tuvgräset kämpar med sina strån från den tunga blöta snön som fortfarande ligger kvar. 
Känns som vår, vilket är helt okej, men det är för tidigt.
Nån mer kyla ser det inte ut att bli. Inte än på ett tag.

Men vädrets makter är ju inget jag rår på. Så ingen mening med att lägga nån energi på det. Det fick jag lära mig på en av de spännande föreläsningarna i helgen.


Ny dag. Nya möjligheter.
Dags att åka till jobbet.

Fin tisdag till er fina!
KRAM6 kommentarer:

 1. Här smälter det i rask takt, men med tanke på hur mycket snö vi fick så tar det ett bra tag innan den är borta helt. Men det är skönt med plusgrader tycker jag.
  Ha en fin dag
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Plask, plask, plask... Så tråkigt, när vi hade så vacker vinter, dock lite kallt ibland. Men är det vinter så ska det vara vinter!!! Nu blir det svårt med min skidträning... Vattenskidor kanske ;)
  Vad Du reser och far. Spännande att få utvecklas och med lite roligheter inblandade.
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Igår var det vinter och idag slask... +5 och regn!
  Vet inte vad jag föredrar just nu, vill ha vår :D

  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag fick EXAKT samma tanke idag, är vintern på väg bort! Solen sken idag och det var plask och takdropp, verkligen vårkänsla :) Ja, våren får gärna komma bara jag hinner åka lite mer långfärdsskridskor först :)

  Kramar aka

  SvaraRadera
 5. Super tråkigt att snön försvinner, det var ju så fint.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 6. Här har snön nästan regnat bort. Sååååå tråkigt och tråkigt för alla barn som vill åka skridskor, skidor mm. Kram Sofia

  SvaraRadera