tisdag 13 september 2016

Det här med kläder...
Just nu är det där med nya kläder långt ner på listan... Varenda krona jag har över vill jag lägga på inredningen här hemma och i stugan. 
De enda kläder jag har kollat efter sista månaden är arbetsbyxor...

Tur att jag hittade en del nya kläder på semestern. Denna tunika från Dobber fyndade jag på MQ. Har kommit in en del blått i min garderob minsann, det är liten variation från det svarta i alla fall tänker jag.
 Nästa helg ska vi på fest. Och självklart vet jag inte vad jag ska ha på mig. Velmaja det är jag det. Festlokalen vi ska vara i är kylig så det blir byxor. Tror jag. 
Ska det bli nåt nytt tills dess? Eftersom jag gått mest i jobbarkläder de sista helgerna så kanske det räcker med att dyka in i garderoben och leta upp nåt gammalt som inte är myskläder eller fullt av målarfärg...

Hemkommen från kvälls promenaden och den var inte i skogen. Smyger tydligen runt en varg här i trakterna, hade synts i vår stad igår! 
Dusch sen ska jag leta lampor på nätet, har ni tips på nån bra sida?


Ha det gott!
KRAM


8 kommentarer:

 1. Det är ju sällan man behöver gå med rumpan bar ;) JAg tänker ibland på hur länge man skulle kunna klara sig på de kläder msn har i garderoben, förmodligen livet ut. Det är rätt skönt att inte fokusera pä kläder ibland. Jag har stött på många siter på nätet med massor av lampor. Lampgallerian tex. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken supersnygg bloggerska!! Så fin du är i vita jeans och blå tunika. Gissar att du har en del att välja på i garderoben inför festen :) Jag har tänkt sätta stopp för klädinköp ett tag framöver, vill lägga pengarna på inredningen i dotterns rum :)

  Kramar aka

  SvaraRadera
 3. Du ser så himla fräsch och pigg ut. Fina kläder. Själv så känns det som om jag vandrar runt i lump och trasor just nu. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Det var en snygg tunika du köpt. Varg lät lite läskigt, förstår att man inte vill ta promenaden i skogen då.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Jättefin tunika, men fyndade du den på Mio?? Här hemma är det också bara bekväma fritidskläder...
  Känns som om jag inte varit välklädd den senaste kvartalet... Men ikväll blir det kalas, så då kan jag försöka sätta på nåt anständigt!!
  Onsdagskram från Kate

  SvaraRadera
 6. Pratade precis med en kompis om det här med kläder. Man har så mycket mer än man tror, men hur mycket av det man har gillar man och trivs man i egentligen? Hur mycket hänger där av nostalgiska skäl? Eller den där snygga blusen som bara hänger där för man har verkligen inget som passar till. Jag funderar allvarligt på att slänga ut ALLT ur gaderoben och bara hänga in det som verkligen känns som mig och som jag använder.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 7. Prioriterar också mest inredning.... Trots att jag älskar kläder, mycket blir på rea. Har gjort mycket fynd på slutrean så helgernas roligheter har varit i väldigt budgetoutfits!
  Blått är min favvo både inredning och kläder! Du är supersnygg i mörkblått tycker jag!

  Kram Jenny

  SvaraRadera