tisdag 25 oktober 2016

Varje kväll...
Varje kväll tänder vi ljus här hemma. Och varje kväll tänder vi ett särskilt för vår änglavovve.
Idag är det två veckor sedan jag fick beskedet.

Fick denna fina ängel av en nära vän. 
Det har varit jobbig saknad efter vår Chippen. Trodde inte att det skulle kännas så mycket, visst ju egentligen redan i mars att det inte var riktigt bra med honom och han blev i alla fall nio år men ändå, saknar honom så min vovve.

Denna tavlan fick jag av ett par gulliga valpköpare, tycker texten är så bra.Vi har ju kvar den här lilla tokan. Vår Svea.
Som fått extra mycket tid med oss de sista veckorna, hon fick t o m sova hos oss när vi var i stugan. Vilket hon var väldigt nöjd med!Tisdagen är snart redan till ända. Veckorna går snabbt. 
Här hemma är det nu förberett för en säng som kommer imorgon. Eller ska komma imorgon i alla fall... Sen ska det fixas i ordning ett gästrum nere i källaren. 


Ha en skön kväll!
KRAM
5 kommentarer:

 1. Hej Suss!
  Tomt... Saker man minns. Har inte haft hund själv när jag flyttat hemifrån men hemma har vi haft två.
  De är en extra vän att prata med. Öron som alltid lyssnar, ögon som alltid ger kärlek.
  Så det är så fint att ni tänder ett ljus, för änglavovven...<3
  Ta hand om Er!
  Kraaaam Anna

  SvaraRadera
 2. Stor kram så fint skrivet/Diana

  SvaraRadera
 3. Känner så väl igen känslan du beskriver... Trodde inte heller att det skulle kännas SÅ mycket... Och medlidandet med vovven som är kvar...
  Usch, ja det var en jobbig tid. Men det blir bättre! Nu orkar vi minnas vår Rufus med glädje över allt han gav oss. Vi orkra skratta åt hans konstigheter han hade för sig ;)
  Styrkekram!
  /Maria

  SvaraRadera
 4. Förstår din känsla ❤️
  Underbart skrivet av dig och stor kram��
  Adela

  SvaraRadera
 5. Det gör lika ont att mista ett husdjur som en nära vän/släkting, så är det bara, har ju själv djur och har haft genom åren, man bär med sig dem i hjärtat vart man än går. Kram Eva

  SvaraRadera