måndag 17 april 2017

Från arbetskamrater och intensiv helg


När jag var helt säker på att jag var färdig firad så blev jag gratulerad på jobbet. Från mina snälla arbetskamrater fick jag detta fina armband. Det kommer från Drakenberg Sjölin. Finns många vackra smycken i det märket.
Är hemma i huset igen efter en intensiv helg.
Det har varit fullt upp se i fredags och även om jag gjort en del markservice inne och smet iväg till Ullared i lördags (och det kan ju vara ett träningspass i sig...) så känns det verkligen i min kropp att jag arbetat i helgen! Träningsvärk här och där men jag mår också så mycket bättre när jag jobbar, vi har ju väntat länge på att komma igång.

Men nu blir det några vilodagar från jobbet i stugan. Har varit och handlat och slängt en del skräp som jag skulle slängt innan jag åkte från stugan.... Blir fullt upp denna veckan, både på mitt jobb och på kvällarna så dagarna innan nästa helg kommer gå snabbt. Och det blir ju en kort vecka till, redan tisdag imorgon.


Nu har jag krupit ner i sängen, ska kolla på serier en stund innan det är dags att sova.

Gonatt vänner!
K R A M3 kommentarer:

  1. Men ååå vilket fint armband. Skönt med kortvecka nu när helgen gick så himla fort. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Enkelt och fint armband. Ibland vill man kanske ha ett stort och ibland något mindre och enklare. Kul att ha många olika att variera med....det har jag iaf ;))
    Hoppas påsken varit bra ;)
    Kramis bia

    SvaraRadera