söndag 31 januari 2016

Att ha något eget


Sen barnen blivit större och klarar sig själva med det mesta så har jag velat ha något eget. Funderat många gånger på att starta ett eget företag men har inte varit beredd att att låna det kapital som krävs. Därför var det perfekt för mig starta eget vid sidan av som jag gör nu. Främst av anledningen att jag vill utveckla mig själv, ta nya steg här i livet nu när jag har den tiden och möjligheten. Dessutom har jag träffat en massa härliga människor och fått åka på roliga event och utbildningar.

Låter det intressant?
Vill du börja jobba med mig?
Kontakta mig på mailen (thore.susanne@telia.com) eller här så berättar jag mer.Enda ljusslingan som är kvar här. Och den får stanna ett tag till, ger mig extra ljus när jag sitter i arbetsrummet och jobbar. Allt blev så klart inte gjort som jag hoppades på idag men jag får göra lite varje dag istället. Har jobbat en del här inne i vårt arbets-/gäst rum i alla fall.


Ha en fin kväll!
KRAM10 kommentarer:

 1. Låter bra och så roligt att du tog tag och satsade. :-)Själv tog jag modet till mig och gick vidare i karriären också nu när barnen är större och är nu ekonomichef. :-)Ibland måste man våga för att vinna ngt. :-) kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Kul att du vågade satsa! Stort lycka till! Jag startade eget för dryga 2 år sedan och det ångrar jag inte en sekund :)

  SvaraRadera
 3. Så kul att du vågade starta eget. Jag startade en förskola med tre andra tjejer för 12 år sedan. Har inte ångrat det. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Det är ju det som är så bra med ditt företag att man inte kan förlora något, bara om man inte gör något förstås..
  Det roligaste företaget att jobba med måste jag säga.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 5. Vad kul med eget! Jag har också funderat på det men är alldeles för mesig i nuläget. Än så länge har saker inte riktigt gått min väg så antar jag blir lite skrämd av tanken på att säga upp mig och göra en så stor chansning...men jag hoppas jag tar mod till mig en dag... :) vad har du för företag?

  SvaraRadera
 6. Heja dig och vad kul med något eget, vet att du kommer fixa det här briljant. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 7. Vad spännande med eget. Det är väl lite av en dröm här med, men jag har inte riktigt kommit på vad jag vill pyssla med. Och så trivs jag ju så himla bra på mitt jobb :-). Lycka till!
  Kram Helén

  SvaraRadera
 8. ja men när barnen är små som mina o ja jobbar minst en kväll i veckan så finns ingen tid. har oxå haft brevid jobb annars inom partylite men tyvärr räcker inte tiden till
  stort lycka till me ditt projekt o väldigt fint du har det

  SvaraRadera
 9. Jag gillar verkligen din "hörna".
  Så himla mysig !!

  SvaraRadera