söndag 22 januari 2017

En uggla på hyllan och tankeställare....


Jag har en viss förmåga att när jag köper nytt i inredningsväg så blir det ljusstakar, ljuslyktor och krukor. Bara det. Så blandningen är inte speciellt spännande här hemma...
När jag köpte växter i en butik här i stan, som också har en del inredningssaker, så hittade jag denna lilla uggla. Tyckte den passade här i sin svarta färg med lite brytning av brons. Så ingen ljuslykta denna gången...
Nu är vi tillbaka hemma i huset igen. Blivit mycket åkande mellan stugan och hemmet sista tiden men nu blir vi kvar hemma några helger framöver. Men jag gillar´t. Det här med två hem. Sen längtar jag självklart oerhört efter att vi får börja renovera och allra helst blir färdiga med renoveringen!
Så det verkligen känns som vårt hem. Renoverat eller inte så trivs jag mer och mer för varje helg vi åker dit i alla fall. Och nu är det ju extra roligt när yngste sonen bor där.
Denna helgen firade vi ju Gustav som fyllde 20 i fredags och då kom också Ludvig, mellansonen, ner och stannade en natt. Så nu är mamman här i huset nöjd ett tag men det kändes ändå tomt när vi kom hem.... 

Vi har plockat i ordning det sista i källaren. Nu har vi tre rum som bara står där nere, det enda rum vi använder är tvättstugan men bra att ha utrymmet när de kommer hem.

När vi plockat färdigt där nere satte jag på datorn och ser att en bloggvän fått ett obehagligt brev. Vet inte om det har med bloggen att göra, och jag hoppas det löser sig för henne, men jag kan inte låta bli att förvånas över att det finns en del elakheter på bloggar och instagram. Själv har jag aldrig drabbats men läst hos en del som har drabbats och det måste vara jättejobbigt. Förstår inte varför man inte bara låter bli att läsa blogg/instagram om något stör en?!

Nu blir det en promenad i skogen istället för vid havet.
Hoppas ni haft en skön söndag!
K R A M
9 kommentarer:

 1. Så fint hemma hos dig, och som sagt... lite avis på dig som har två hem...Fast på ett bra sätt! :) Jag unnar dig verkligen det!
  Jag läste också hos samma bloggvän och håller med dig, man upphör aldrig att förvånas. Oftast handlar ju sådana här händelser om avundsjuka i negativ bemärkelse. Men det är så klart inte okej!
  Kram och ha en fortsatt fin söndagskväll, även om det är lite tomt där hemma ;)
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Säger som Maria, ovan... Sååå fint hos hemma hos Er och i Er stuga. Förstår precis vad du menar, att Du inte vill ha förra ägarens saker. Skulle inte jag heller vilja ha... Så praktiskt också att sonen med kompis kan bo där så läge de letar efter annat.
  Men.... Vad är det för tråkigheter jag läser?! Jag som alltid tyckt att bloggvärlden öser över varandra vänskap och glädje... Så himla tråkigt :(
  Ha det gott nu vännen, kram Kate

  SvaraRadera
 3. Härligt med en skogspromenad...jag saknar skogen just nu ;))...och i skogarna runt om här kan man knappast gå för där är det skidspår !....men till våren så....
  Hoppas din kommande vecka blir bra ;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Ja usch så obehagligt, nu vet vi ju inte om det gäller bloggen alls men när vi ändå är inne på detta men instagram och bloggvärlden så får man vara försiktig med vad man skriver, har ju uppståt ett och ett annat krig med galna damer som hackar och kacklar om vart annat. Precis som att dom ännnntligen får visa sin rätta sida, usch!

  SvaraRadera
 5. Åh så fint :).

  Åh låter hemskt med ett brev så där :/

  SvaraRadera
 6. Härligt med både hav och skog. Den blandningen vill jag med ha. Vilken fin uggla. Kram Anette

  SvaraRadera
 7. Tycker du har det jättefint hemma.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 8. Så fint. Jag gillar fåglar i inredning. Kram.

  SvaraRadera
 9. Tack fina Suss för all din omtanke och värme <3
  Varm kram Anna

  SvaraRadera