fredag 6 januari 2017

Trettondagen

Här hemma är det dukat och klart nu. Goda vänner kommer till oss ikväll. Länge sedan vi träffades, vi är ju ganska ofta i stugan på helgerna men denna helgen stannade vi hemma så då passade det bra.
Vi har förberett mat, bakat och städat under dagen. Så har jag och Svea varit ute också i det kalla men vackra vintervädret. 

Dukningen på bilderna är från förra veckan när vi hade andra goda vänner på besök, I stugan. Så mysigt att ha vänner hemifrån som kom och stannade över natten.Vi har inte så mycket porslin där nere än. Jag får pussla lite för att få ihop det... Har en kartong i källaren med glas och annat som ska ner dit men vi väntar med att ta ner det eftersom det blir bökigt att flytta runt en massa saker sen när renoveringen börjar. 

Ett nytt doftljus. En av julklapparna som jag vann i julklappsspelen, hade visst tur i år, blev ganska många klappar i julklappsspelen också.Nu ska jag ta med Svea ut en tredje och sista promenad. Vi har gått lite kortare rundor. Det var 18 grader kallt när vi gick tidigt i morse. Brrr.
Dags att skynda sig så jag hinner bli färdig innan gästerna dyker upp.


Finfin Trettondag till er!

8 kommentarer:

 1. Ha en trevlig kväll.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Så roligt att ni köpt en stuga. Jag får läsa igenom dina inlägg för nu blir jag ju nyfiken på vart den ligger.
  Jobbigt att du inte mått bra, skönt att du känner att du är på rätt väg igen. Jag tror också jag är det. Var och tränade idag, första gången påöser 15 år:)
  Kram på dig och ha en trevlig kväll

  SvaraRadera
 3. Här åkte stjärnor och stakar bort idag, så nu är det bara sätta igång med vårpysslet snart ;))
  Vi har myskväll bara mannen och jag, lite hummersoppa och bubbel med jordgubbar och annat gott !!
  Ha en trevlig kväll !
  Kram

  SvaraRadera
 4. A beautiful look from your new home.Have a nice weekende, Patricia

  SvaraRadera
 5. Blev fin dukning. Kändes inte alls som hopplock. Jag hade också tur i paketlelen på nyår. Fint ljus du fick. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Säger som ovan... Ihop-plock..???? Det ser det verkligen inte ut att vara! Ser sååå ljust & fräscht ut!
  Låter ju även hur mysigt som helst att ha vännerna sova kvar hos Er i stugan!!
  Kram Kate

  SvaraRadera
 7. Så fint dukat! Och tjusigt doftljus. Förstår att ni trivs i er stuga och vill vara där ofta! Hur långt har ni dit, från er? Vi drömmer ju om ett fritidshus i Bohuslän någonstans, men det är en bit ner dit. Runt 45 mil... Fast vi vill ändå ha hus där ;)
  Kram/Maria

  SvaraRadera