söndag 8 januari 2017

Ledigheten är slut


Efter några lediga dagar, där det har tillbringats en del tid här i soffhörnet eller på schäslongen, är det nu dags att börja jobba igen. Hela veckor. Jag har jobbat i mellandagarna men inte alla dagar utan varit ledig lite strödagar. Och det har varit väldigt skönt. 

Köpte en ny kudde till samlingen svart vita kuddar härom dagen. Köpte den på Växtkraft. Där har de mycket växter men även en del inredning och lampor. Så en kudde, kruka och en uggla blev det (det andra visar jag en annan dag...) Idag har vi alla fall fått lite gjort här hemma. Eftersom vi äntligen hade fått i ordning där nere i källaren så har vi börjat rensa i förråden... Så nu stökar vi till det igen. Vi ska gå igenom kartonger och skåp. Om vi nån gång, mot förmodan, får tag i ett annat hus (som vi vill ha) här i stan ska det bara vara att packa och flytta. Inte behöva gå igenom allt och fundera på om det ska sparas eller inte!
Så operation utrensning fortsätter.


Hoppas ni haft en skön sista ledig dag!
K R A M

4 kommentarer:

 1. Kul med lite nya kuddar, känner igen en del som jag har också om de inte är utrensade redan.Sist vi rensade slängde vi 42 kuddar, säger maken..... Imorgon börjar jag mitt nygamla jobb, börjar bli en smula nervös faktiskt.
  Kram Helena

  SvaraRadera
 2. Jättefina kuddar :). Börjar också jobba imorgon, efter att ha varit borta sedan i juni. Först semester och sedan utmattningssyndrom, är väldigt nervös :)

  SvaraRadera
 3. Så fina kuddar. Snyggt med svart och vitt. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Riktigt fina kuddar allihopa ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera