torsdag 5 januari 2017

Nu ska det bort...
Ni vet den där känslan när man vill börja om på nåt sätt. Ut med det gamla in med det nya. Sen nyårsdagen har jag haft den där känsla när det gäller mig själv. 
Hade en lite jobbig höst med ångest för både det ena och det andra. Många saker som inte var så stora egentligen men som helt plötsligt kändes väldigt betungande. När vi fick besked om att vår Chippen hade cancer och fick ta bort honom så blev det för mycket.
 Jag sov dåligt och vaknade flera gånger med hjärtklappning. Grät varje dag. Och mådde allmänt skit. 
Men med familj och flera vänner som jag pratat med så känns det nu mycket bättre!
Jag har väl typ tröstätit en del under hösten och även slutat på gymmet. Och ni förstår ju hur de resultaten blir... Hur jag bl a tänker göra kan ni läsa om här.
Så nu tar jag nya tag när det gäller mig själv (och det är inte första gången...) och jag har lite samma känsla här hemma. 


Visste inte om jag skulle plocka bort julsakerna än men kände även här att det behövdes lite förändring nu. Möbler har vi ju ändrat en del under hösten men idag har jag varit och handlat lite nya krukor, växter och lite annat.


Endast några hyacinter som är kvar annars har julsakerna plockats bort. 
Och nu håller jag på att plocka bort julgranskulorna. Granen ska bort idag.
Ska plantera lite blommor och plocka fram det nya innan det blir aftonsmys för mig. Höll på att missa att det var afton idag. Var hos vännen min och fikade efter jag slutat tidigt på jobbet. Jag satt där i lugn o ro och pratade när hon nämnde att de nog stängde redan klockan tre idag så det var tur så jag fick mina shoppingärenden gjorda.


Ha en härlig Trettondagsafton!
K R A M7 kommentarer:

 1. Jag känner också lite så men jag skulle behöva en bättre plan på att genomföra mi förändring. Får väl fundera ut något bra. Önskar dig en fin helg. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Hoppas du mår bättre snart. Här åker nog julen ut i helgen. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att du mått dåligt. Hoppas det vänder nu. Här åker de sista stjärnorna imorgon. Kram Pernilla

  SvaraRadera
 4. Inte alls roligt när man mår så dåligt en längre tid. Skönt att få vända blad och börja på nytt igen. Ha en bra helg.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 5. Här åkt julen ut för en vecka sen, och nya växter och möbler kom in!!! Underbart skönt.. Nyåret är en bra tid att göra nystart på Lycka till, vännen!! Kram från Kate

  SvaraRadera
 6. Ibland blir det bara så...skönt att höra att du mår bättre nu! Ja i helgen ska julen ut och sen in med nya friska tag, eller hur?
  Varm kram till dig!
  Titti

  SvaraRadera
 7. Ja usch, denna höst var kämpig för mig också. Nu får vi båda försöka ta nya tag! Här får pyntet stanna till nästa vecka.. :-)

  Kraam Therese

  SvaraRadera