onsdag 4 januari 2012

Att börja bli gammal?

Mina blommor som jag köpte och fick på nyårsafton är fortfarande så här fina:

Min sista arbetsdag denna veckan är avklarad!
Jag har tagit ledigt imon oxå för vi ska åka på en liten shoppigtur.

Min rygg är inte riktigt ok ännu, fortfarande lite ont emellanåt och jag vågar inte börja träna förrän det känns helt bra. Fick en tid på måndag som min syster hade bokat men inte behöver använda sig av. Det är till den bäste chiropraktorn som finns (därav väntetid i 3 - 4 veckor...).
När jag kom hem låg det 2 landstingskuvert till mig!
Ett var angående ett cellprov jag gjorde för ett tag sen som inte såg bra ut så nu fick jag en ny tid i Eksjö istället redan på onsdag. Har hört flera som får göra nya prover för säkerhets skull men det känns ändå lite oroligt...
Det andra brevet var från Käkkirurgiska kliniken i Jönköping.
Jag var hos tandläkaren för drygt 1,5 år sedan. Hon konstaterade att jag hade början till hål i en visdomstand som satt långt inne så det var bättre att dra bort den. 
De skickade en remiss men hon tyckte att jag skulle laga den först!!
Snacka om att kasta pengar i sjön, först laga den och sen dra ut den... Vet inte om den tandläkaren hade extra betalt för varje tand hon lagade? Hmm!
Jag har inget hört ang remissen och de sa att det kunde ta tid. Har inte haft nåt ont av tanden och har fortfarande inte det så jag har inte brytt mig om att kolla. Var för ett par veckor sen på årskontroll och då såg tandläkaren (en ny mycket bättre!) min visdomstand och de skulle ringa till Jönköping.
Nu trodde jag att jag hade fått en tid i detta kuvertet men då står det jag ska bestämma mig om jag vill ha nån tid och då får jag höra av mig.....
Fattar ingenting!
Självklart vill jag inte ha nån tid, jag hatar att gå till tandläkaren och vill absolut inte dra ut nån tand har minsann hört om hur ont det gör! Men anser tandläkaren att det är det bästa så får jag väl göra det....eller!?
Nu vet jag inte hur jag ska göra???

Mycket problem med olika delar av min kropp just nu, är det för att jag börjar bli gammal tro? Känner mig ganska barnslig och inte alls så gammal men fyller snart 45. Huga! 
Men man blir väl inte äldre än vad man gör sig.... :)

Ha de så bra där ute i blåsten!
Kram Suss


2 kommentarer:

  1. Vilka jättefina bilder på vackra blommor!! Tänk vad mycket det gör för trivseln och intrycket med blommor i vas!!!

    Förstår att det inte känns något kul med brevet från landstinget... Jag tog cellprov idag och hoppas så klart att det inte ska visa något otrevlig, men jag tror samtidigt att det inte behöver vara någon större fara om det skulle visa på motsatsen. Ofta är svaren missvisande och i andra fall då det konstateras cellförändringar så är de godartade.

    Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam aka

    SvaraRadera
  2. Ja hi hi vi är gamla nu:) Kika in i min blogg så får du se att jag gett dig en award den kanske kan pigga upp:) kram!

    SvaraRadera