lördag 28 januari 2012

Bak och futsal denna lördag

Var uppe ganska tidigt och satte igång med att baka. Har gjort några limpor och morotskaka som jag inte bakat på länge.
Det fick räcka för dagen för hundarna behövde komma ut på långpromenad (i härligt vinterväder) sen for vi direkt till Vrigstad där det var futsal turnering och vår äldste dömde. Mer nervöst när de dömer än när de spelar.... Men det gick bra. Kul att se lite damfotboll (vi kollar bara när killar spelar jämt) känns inte så länge sen jag höll på själv....eller :)

Nu har jag varit ute en sväng till med doggisarna och mannen min har börjat med middagen, här blir det stek och potatisgratäng. Och vi blir visst många till middagen här ikväll :)


Vad har ni haft för er denna lördag?
Ha de så gott i kväll!
Kram Suss

7 kommentarer:

 1. Gott med hembakat bröd. Morotskaka mums. Ser fint ut. Själv har jag varit på Ikea en sväng. Ha en skön kväll. Kram Mimmi

  SvaraRadera
 2. Så gott det ser ut!!!
  Lördagen har som alla lördagar inneburit skjuts och hämtning i stallet. Men har även inhandlat klinker till nya tvättstugan. samt fikat med dotterns "svärföräldrar". Trevlig lördag!
  Kram / Maria

  SvaraRadera
 3. Lägger till mig som följare på din fina blogg. Lättare att hänga med då ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Oj vad du är hurtig som hinner med så mycket!!! Ser sååå smaskigt ut!!!! Och vad gott det lät med stek och gratäng, hmmm... får nog bli en sån till kvällsmat:))) Min lördag bestod av renoveringsfix och besök av en jättefin vän:)

  Kraaaaaaaaaaaaaaaam aka

  SvaraRadera
 5. oj ja man känner igen det där med att vara nervös.) är domaransvarig där jag bor så jag vet hur de känner sig och hur illa en del föräldrar kan uppträda också mot domarstackarna.Skönt det gick bra:) ser jätteGott ut! Kram

  SvaraRadera
 6. Det ser härligt gott ut! Här har det varit en lugn hemmasöndag.

  Anita

  SvaraRadera