söndag 4 mars 2012

På min runda

Har varit ute och gått mycket i helgen när det varit så fint.
Har passat på att ta lite bilder med Iphonen. Bilderna man tar ute blir bra så länge det är riktigt ljust men bilderna inne blir inte lika bra. Men det har jag ju kameran till... Sitter nu och velar om jag ska gå en fotokurs eller inte. Jag behöver verkligen lära mig att ta kort ordentligt. Är väääldigt dålig på att läsa instruktionsböcker vill hellre att nån visar mig hur jag ska göra...
Men den är på 18 timmar så den tar ganska mycket tid och kostar en del oxå. Hmm... Tål att funderas på under kvällen. 

Förutom promenad har det varit hockeymatch i Sapa Arena för min del. Ludde´s sista match. Thore har varit med Gustav i Tingsryd. 
Sitter nu med lappen i knät och ska så göra under det mesta av kvällen. Har en massa som jag ska göras, får väl se hur mycket som blir gjort innan jag glider längre ner i soffan.... :)

Tjingeling!
Kram Suss

5 kommentarer:

 1. Fina bilder du fick! ja jag har också funderat på fotokurs för att det är så roligt att fota men det kostar en del och sen är det detta med tiden:) Kram!

  SvaraRadera
 2. Fina bilder, jag vill också att nån lär mig..avskyr att läsa instruktiosböcker.kram

  SvaraRadera
 3. Jag hatar oxå instruktionsböcker;-)Det bästa vore om man hade haft en duktig kompis som kunde lära en. Men man kanske skulle ta och köpa sig en systemkamera först;-) he he...

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder du bjuder på =) Skickar dig massa varma soliga kramar

  SvaraRadera
 5. Vi hade en lugn söndag. Passade på att vara ute i det fina vädret. Var iväg på babysim på eftermiddagen.

  Hoppas du hade en härlig och skön dag!! Kram Maria

  SvaraRadera