torsdag 19 mars 2015

Annorlunda boendeJag har alltid längtat efter ett annorlunda boende. Att renovera en skola, missionshus, industri eller varför inte en kyrka.
Såg denna ombyggda kyrkan hos Sköna hem, fler bilder kan ni se här

Har åkt runt i utkanterna av Stockholm nu ett par dagar och vilka fina hus jag har sett! Jag väntar fortfarande på att Richard Sjöberg ska ringa på vår dörr och meddela att vi har vunnit så vi kan köpa ett drömhus... och det är väl fler med mig som hoppas på det...


Nu sitter jag på tåget hem från Stockholm. Och det är försenat. Fyrtio minuter! Och jag som har sån hemlängtan. Vet inte just nu hur jag ska komma från Nässjö och hem men det löser sig väl nån av killarna får hämta mig annars.


Ha det gott!
KRAM11 kommentarer:

 1. Håller med dig...tänk att bygga om ett missionshus eller en gammal skola! Vi fortsätter väl drömma lite och hoppas att det knackar på dörren snart hi hi. Fina och inspirerande bilder - vilket hem!
  Varm kram till dig,
  Titti

  SvaraRadera
 2. Så coolt men lite läskigt att bo i en kyrka tycker nog jag. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Har också en tanke om att kunna bo så men tror man skall avkristna stället först innan man flyttar in. Hoppas du är hemma i din säng nu. Borta bra men hemma bäst. Kram Helena

  SvaraRadera
 4. Nä, fy. Aldrig en kyrka! Vet inte varför, men jag tycker kyrkor är lite läskiga. Eller i alla fall tanken på att sova där. Haha, tur man är olika.

  Hoppas att du inte blir allt för sen hem!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Annorlunda med en kyrka. Hade nog haft svårt att bo i en kyrka. Fast det var jättefint. Ha en fin kväll Kram Pernilla

  SvaraRadera
 6. Deras trädgård är ju beväxt med stora stenar......allt lite spoookie för mig men håller med att de verkligen fått kyrkan hemtrevlig.

  SvaraRadera
 7. Wow för att bo i en f.d. kyrka...men faktiskt så bor min svåger och svägerska i en f. d. frikyrka...kanske inte lika tjusig som den du visar, men ändå...min sambo var där och renoverade....det var 1994...och jag känner igen det där med att man kan stå uppe och titta ner i ett stort rum...det kan man hos dom också ;))...........hoppas allt är bra ;)
  Kram och trevlig helg!
  Bia

  SvaraRadera
 8. Hoppas du kommit hem! :)
  Jag har också drömmar om att renovera en gammal skola, eller ett stationshus, eller helst en herrgård.... ;)
  Fast jag är nöjd som det är, vi har ju faktiskt byggt lite av drömhuset, inom rimliga gränser ;) :)
  Kram och ha en fin fredag!
  /Maria

  SvaraRadera
 9. Det hade varit spännande att ha ett annorlunda hem. En gammal fabrik eller stationsbyggnad hade ju varit läckert. Det är ju bara att drömma vidare

  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 10. Wow va häftigt. Visst skulle det va skoj att få inreda och bo i, precis som du säger, en kyrka eller missionshus. Har sett på TV när dom renoverat och slutresultaten blir underbara.

  SvaraRadera
 11. Ser underbart ut!
  www.kathe.nu

  SvaraRadera