söndag 11 oktober 2015

Min söndag och mitt extrajobb...Jag vaknar sent. Sent enligt mig. Medan sönerna i huset tycker jag är morgonpigg...
Ut o gå kläderna åker på direkt. Jag sätter igång tvätt maskinen sen går vi ut. De fyrbenta och jag. Känner den kalla luften. Jag har för lite kläder tänker jag men jag får gå mig varm. Vi går en längre runda än planerat. Följer en stig i skogen som jag inte gjort tidigare. Undrar varför. Hundarna älskar dessa rundor rakt ut i skogen. Kommer rätt när jag tror jag hamnat vilse.

Efter frukost lite jobb. Sen gymmet. Kör crosstrainern och svettas. Känns bra efter gårdagens alla godsaker.
Får en supergod lunch efter dusch.
Tar en stund med hundar ute på trädgården. Klipper klor och kammar. Och ger vovvar, som tycker de skött sig ypperligt, tuggben. Busar med de en stund och tänker, har vi denna baksidan nästa höst eller har vi rört på oss då...

Besöker tvätt stugan några gånger till. Tvättar. Hänger. Viker. Min typiska söndagssyssla.Fortsätter sen med jobb. Mitt extrajobb. 
Som ger mig en utmaning. Ett jobb där jag själv väljer hur mycket tid och energi jag vill lägga. Där jag utvecklas.
Och det där arbetsrummet där jag sitter blev ju riktigt bra tänker jag.


Min söndag.
Undrar förstås hur er har varit?
KRAM12 kommentarer:

 1. Härlig beskrivning! Här har det varit en massa pyssel både inne och ute i trädgården.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Men vad det händer hos dig.......Känns väl så då jag inte tycker det händer lika mycket här haha. (Tack fina du för ditt meddelande på messenger....jag behövde lite tips) Kram Anette

  SvaraRadera
 3. låter som en riktigt härlig dag! Både självförverkligande och fysisk träning avkoppling och mys. PERFEKT! Kramis!

  SvaraRadera
 4. En härligt och målande beskrivning av din söndag. :-) Här fick vi vakna till klockan idag och ut i den kyliga morgonen, för idag var det hopptävlingar på vår ridskola två kvarter bort, dottern skulle tävla och jag skulle var kioskfunktionär. Utdelning blev det också idag i en blå rosett, då dottern kom 2a i 70cm gruppen. En bra söndag här också med andra ord. :-) KRamizz Laila

  SvaraRadera
 5. Jättehärligt med en kall promenad. Jag önskar att vi också hade en hund för då är det enklare.. Nu när det är kallt vill man gärna krypa tillbaka ;) Kram

  SvaraRadera
 6. Låter som en härlig söndag även om du jobbat lite. Jag har haft en latisdag. Önskar jag tagit en långpromenad men jag nöjde mig med en på 30-40 min. Fick lite sol på näsan i alla fall.
  Ha en skön söndag kväll.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 7. Jo, söndagen har varit bra ;))....mycket sol och klarblå himmel ute och så fick jag sälja lite i loppisen också, men bara liite ;))
  Däremot vann jag inget på Bingolotto som jag brukar spela på söndagar....men jag fick ju en storvinst för ett par veckor sedan på en nitlott, hihi...så jag ska inte klaga ;))...........ser att du haft mycket för dej idag...härligt !...känns ju alltid bra efteråt ;))
  Kram bia

  SvaraRadera
 8. Mysig dag du haft. ☺ Om min söndag kan du läsa på min blogg om du har lust.
  minadagarnu.blogg.se

  /Lena

  SvaraRadera
 9. Låter som en supermysig dag. Ha en fin dag Kram Pernilla

  SvaraRadera
 10. Samma här, tvätt och städ och soffläge kram Diana

  SvaraRadera
 11. Min söndag började också tidigt men jag tog det lugnt och kollade lite på Nyhetsmorgon först. Sen började jag med lite av varje, skulle stryka men nä, började sätta ihop en möbel men det var för krångligt, klädde om en stol (av sex) nä, inget kändes rätt så det blev en lång powerwalk istället. När jag kom hem hade jag mer energi så då blev den en stund vid strykbrädan innan jag lagade lasagne. Avslutade med filmkväll i soffan tillsammans med mannen.
  Kram Pia

  SvaraRadera
 12. Vilken härlig beskrivning av din söndag! Min var nästan lika, fast med handling och en fika hos sonen med familj som tillägg.
  Ikväll är det första kvällen på flera, flera veckor som jag har suttit ner i soffan och läst min blogglista..
  Stor måndagskram till Dig från Kate

  SvaraRadera