tisdag 15 november 2016

Den försvinner...Efter att ha haft ett vinterlandskap ett tag så försvinner den nu. Snön. Sakta med säkert...
Snöfallet har utbytts mot regn.
En del tycker inte alls om snön en del fullständigt älskar den, typ Svea, och jag. Blir så mycket ljusare och renare. Jag gillar dock inte de hala väglagen men när snön försvunnit från de stora vägarna så kan den väl få var kvar.
Men vi har bara kommit till halva november så jag hoppas på mer snö, Här hemma i alla fall, vid stugan hoppas jag vi blir utan, i alla fall tills vi fått taket på plats om det nu blir så innan det är vår ute.
Efter jobbet var jag och hämtade två paket. Så spännande att se om det kommer passa. Mannen min är bortrest några dagar så jag väntar med att sätta ihop de tills han är hemma igen.
Det är städat och middagen är precis färdiglagad så nu blir det mys i min ensamhet, nästan, tills yngste sonen kommer hem om några timmar. 
Tur att jag har min lilla fyrbenta tjej som håller mig sällskap.Fin kväll till er!
KRAM4 kommentarer:

 1. Känns lite onödigt med ett sånt kaos när det bara regnar bort nu. Men men.... Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Här försvinner snön också...bara slask idag som vi varit ute och kört i. Men nu har vi någon minusgrad och halt så klart !!....Blomsterlandet hade en inspirations kväll i dag, så jag har handlat 8 hyacinter för halva priset...tror alla tog vita, haha...så köpte jag en orkidé för bara 49 kr, en ljusslinga och en rosenkalla bra pris erbjudande på allt utom slingan ;)....så i morrn ska jag fixa lite med detta plus att jag ska en sväng till stan och kika ;))...
  Ha en fin morgondag ;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. även här är snön nästan borta. Tänk vilken skillnad från förra veckan. Jag saknar snön så mycket. Älskar allt ljus och alla bus som snön för med sig.

  Kram Kamilla

  SvaraRadera
 4. Fina vinterbilder. Här är snön också väck. Idag var det förrädiskt underlag, iskana.
  Ha en fin onsdag.
  Kram Petra

  SvaraRadera