måndag 28 november 2016

Helgen...


Hade ju lite extra helg och som alltid tänkte jag att jag skulle hinna hur mycket som helst. Men det dyker upp det ena efter det andra som tar extratid. För att inte tala om allt att jag själv ställer till så att det blir extra arbete för att jag inte är nöjd eller kan bestämma mig. Sån är jag, vet att om jag låter det vara utan att bli nöjd så kommer jag inte trivas, då får det hellre bli lite bökigt och ta längre tid.
Mannen min har stort tålamod men yngste sonen, som är den ende som bor kvar fortfarande, är rätt trött på mina idéer och ändringar nu, haha. 
Brukar inte vara sån här men har inte mått så bra ett tag, nu känns det bättre i alla fall och energin är tillbaka.

Vad gör jag då hela tiden.
Beställer hem och köper möbler som inte blir riktigt som jag tänkt mig. Har packat ihop två bänkar och en säng som inte passade alls, velat med soffbordet (som nu får stanna) men varit nöjd med två lampor av tre, ett steg framåt eller hur?
I helgen har jag storstädat, julpyntat, fått ordning i gästrummet (efter vi bytt sängen där!), testat tre mattor och nu är jag nöjd så det blev två likadana. Och arbetsrummet är ett vanligt rum och inte förråd längre...Passar på när det finns energi och städa ur garderoben i hallen ikväll, tror att jag kan hänga undan sommarjackorna nu... Först får det bli en promenad.

Hur har er helg varit?
KRAM
3 kommentarer:

 1. Jisses, va med energi du har. Jag, har inte gjort något om jag ska jämföra med vad du gjort.
  Kram Mamma C

  SvaraRadera
 2. Hoppas den rätta känslan infinner sig snart. Kram.

  SvaraRadera
 3. Oj vad du fixar och står i !!...klart du måste vila emellanåt också ;))
  Stressar på lite här hemma jag också, men jag vilar allt emellanåt...nu gör jag inget mer idag ;))
  Ha en fin kväll !
  Kram

  SvaraRadera