lördag 5 november 2016

Lördag
Denna helgen blev vi hemma. För att fixa här i huset istället. Flera rum som är lite "halvdana" nu. Vi har tagit med oss möbler till stugan, köpt nya i vardagsrummet så de gamla har flyttats runt och en del andra små ändringar ska göras.
Igår ringde jag till Jysk för att kolla sängen som vi skulle fått för över en vecka sedan. Och nu var den komplett men igår hade vi ingen möjlighet att få hem den så det får bli nästa vecka istället. Så inget gästrum färdigt denna helgen...


Idag åkte vi ner till stan för jag ville ha en ny kruka och växt till sovrummet. Köpte en grå kruka men när jag kom hem så började jag fundera på om vi inte skulle ha en vit istället, det är många gråa krukor här nu.... 
Och nu blev jag osäker på om jag verkligen köpte den växten jag ville ha? 
Hade tänkt mig en Monstera med flikiga blad men ser nu när jag tog kort på den att det inte är det... Tog jag fel i blomsterhandeln eller är det så att de blir flikiga när de blir större bladen?
Nån expert där ute som vet?
Skulle köpt en klädställning också men den var inte alls bra så sovrummet blir heller inte klart...Har alltså inte alls fått så mycket gjort som jag tänkt!
Svea och jag har varit ute två skogsrundor i ovädret och vi har också varit på kyrkogården och tänt ljus. Efteråt var det skönt att tända i öppna spisen.
Bakat goda kakor som jag ska visa en annan dag.

Inte bara i kamin det eldas, massor ljus är tända här också, så mysigt att sitta här inne i värmen och se på den lilla snön som kommit.
Får se om det blir nåt mer gjort här ikväll...


Mysig Allahelgonskväll till er!
KRAM

2 kommentarer:

 1. Jag är nästan hundra på att det är rätt växt. Den får flikiga blad när de blir större.
  Kram.

  SvaraRadera
 2. Ingen expert men håller med föregående. De verkar komma när bladen blir större. Men min är så himla ljusgrön jämfört med alla andras...
  Ibland blir det bara så där, att inget blir riktigt klart, känner igen det.
  Kram och ha en fin söndagskväll!
  /Maria

  SvaraRadera