söndag 12 mars 2017

Hemma igen och Lena PhilipssonMannen min och jag innan vi åkte på Lena Philipsson igår. Det var alltså i Göteborg vi hamnade. 
Äldste sonen med flickvän körde oss till Göteborg från stugan. De släppte av oss vid Gothia Towers för att åka vidare och träffa kompisar medan vi gick in till hotellet och tog ett glas rött innan vi gick till Rondo. Där fick vi jättegod tapas innan showen.
Hon var så duktig Lena, en show helt i min smak. Hon bjöd verkligen på sig själv. Väldigt rolig och ibland allvarsam, och bra låtar såklart.
Efter showen blev vi upphämtade av sonen igen och åkte tillbaka till stugan. 


Tyvärr urdåliga bilder med mobilen...
Jättenöjd var i alla fall jag över den presenten. Också.

Nu är vi hemma igen efter fyra dagar nere i stugan. Jag har haft hela min familj och mina föräldrar där, det har varit såå mysigt.
Och jisses så mycket gratulationer jag fått från alla håll, jag är jättetacksam!

Dags att återgå till vardagen igen och imorgon ska jag bjuda mina kollegor på tårta. Så först en runda i skogen med hundarna innan jag sätter igång och baka tårtor.

Ha en finfin söndagskväll!
K R A M


6 kommentarer:

 1. Grattis så mycket i efterskott! Jag kan bara instämma i att det är svårt att identifiera sig som 50-åring. (Jag blev 50 i fjol). Kul med Lena Ph! Vi såg den showen i Norrköping i höstas.

  Kram // AH

  SvaraRadera
 2. Vilka mysdagar och en kul helg med Lena Ph.
  Kram mamma C

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig överraskning!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. Nostalgi för mej !!!....när jag bodde i Göteborg var vi ofta på Rondo ofta !!...bl.a. såg vi After Dark där, när de var nya i gemet, hihi....men det var länge sedan och jag och Crister Lindarw är nästan lika gamla !!...han är väl något år äldre än jag ;)).......men jag känner mej nästan yngre än min dotter som snart fyller 22 år !!!
  Och kom ihåg....man är inte äldre än man gör sej !!........
  Kram

  SvaraRadera
 5. Underbart när man kommer iväg på roligheter som blir lyckat. Sånt behöver man emellanåt.
  Ha en bra start på veckan, Suss.
  Kram Petra

  SvaraRadera