fredag 15 januari 2016

Fredag igen






Fredag igen och första hela arbetsveckan (på länge) är avklarad. Kylan håller i sig och vi fortsätter att tända ljus och elda i kaminen, skönt att ha den nu.




Arbetsdag, promenader och träningspass så ser min fredag ut. Sen blir det förstås kvällsmys. Fira att helgen är här med god mat.

Hoppas ni får en fin dag, hur ser er fredag ut?
KRAM



11 kommentarer:

  1. Härligt med kamin. Min fredag består av arbete, ögonbrynspiercing och restaurangbesök med vännerna.

    SvaraRadera
  2. Mysigt med kamin. Här blir det också först jobb, men idag hoppas jag nog över träning, och går på fredagsmyset direkt med barnen och köpmat. :-) Kramizz och ha en jätteskön fredag/Laila

    SvaraRadera
  3. Ja, hu... -23 nu när jag skjutsade ungarna till skolan, kan säga att de var tacksamma över att inte behöva gå idag som de brukar.
    Tvätten, städningen och fix inför kommande kalas i helgen, så ser fredagen ut. Och så kanske lite soffhäng framför kaminen, jag är ju trots allt ledig.
    Ha en härlig start på helgen!

    SvaraRadera
  4. Har längtat så efter fredag, och nu är den här. Ska jobba några timmar, sedan hem och ut med hunden. Göra någon smarrig efterrätt och vänta in mannen (sonen är med kompisar), soffmys och ett glas vitt. En lugn kväll.
    Ha en fin fredag och helg
    Kram Maria

    SvaraRadera
  5. Jisses så fort en vecka går....Här brassar jag också på i kaminen och tänder mängder med ljus, det behövs liksom i den här kylan. Fin fredag till dig vännen. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  6. Mysigt!
    Jag önskar också att jag hade en kamin att värma mig framför ;)

    Trevlig helg <3

    SvaraRadera
  7. Låter som en skön fredag! Själv ska jag handla hem lite gott och sen bara mysa inne hela helgen, vill inte vara ute i den här kylan! Nej, tänker ha det skönt med brasan tänd, varm choklad och kanske baka något gott. Och så ska vi spela monopol, familjens nyfunna intresse!:)

    Kram!

    SvaraRadera
  8. Mycket fina bilder du lägger in. Fredag igen! Ja, det är skrämmande så fort en vecka går
    Kylan håller i sig här också. Tyvärr. Fredagsmys med barn och barnbarn. Laxlasagne och köttfärslasagne står på menyn. En sallad och vitlöksbröd till detta. Trevlig helg till dig och din familj.

    SvaraRadera
  9. Önskar dig en mysig fredag och helg! ;)
    Såååå goda potatisbakelserna ser ut, de ska jag absolut pröva!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  10. Önskar dig en mysig fredag och helg! ;)
    Såååå goda potatisbakelserna ser ut, de ska jag absolut pröva!

    Kramar
    Adela

    SvaraRadera
  11. En härlig fredag önskar jag dig!
    Kram vännen!

    SvaraRadera