onsdag 11 april 2012

Brödbak

Denna kvällen är det brödbak här på Sjuan.
  Har bakat rågrutor och flätade limpor är i ugnen. Sen ska jag göra min GI-limpa (funkar mycket bättre för min mage med detta brödet).


 


Vi har oxå varit ute på lite löpträning hundarna och jag. Har kört backträning några gånger och det har funkat för ryggen. När vi kom till backen så var det ett helt gäng med unga fotbollskillar som tränade där så de ville jag inte tävla med.... Fick bli en annan backe idag :)


Nu ska jag ska kolla på "Bygglov" mellan limporna. Det är det enda inredningsprogrammet som visas i tv som jag gillar. Tycker Mija är duktig, får se vad som händer ikväll....
Ciao ciao
Kram Suss


7 kommentarer:

 1. Såååå gott de ser ut ;) synd vi inte visste om de när vi var ute på promenix :) då hade vi knackat på ;)
  Kramis U

  SvaraRadera
 2. Duktig du är som bakar matbröd!!! Ser så gott ut!
  Håller med dej, Mija är mycket duktig! Gillar oxå Bygglov.
  Kram!

  SvaraRadera
 3. hihi jag har också bakat bröd idag, lägger ut inlägg om det i morgon:) duktig du är som tränar också! själv har jag blivit förkyld så jag har kommit av mig. kram

  SvaraRadera
 4. Ser smaskigt ut :)
  Vad duktig du är som är ute o springer - hejaheja!

  Jenny

  SvaraRadera
 5. Duktiga du! Bakar och tränar! Här har det inte bakats bröd på många år, främst pga att det är så himlans gott, så det där med gi-bröd låter ju himla intressant, det måste du visa! Och hur det är med träningen, det tar jag en annan gång ;)
  Kram Jenny

  SvaraRadera
 6. Hembakat bröd, finns det något bättre, smaskens.
  Hmm, backträning, joggar du upp och ned för "mjölksyrebacken" då?!? Eller hur gör du, syrran och jag joggade nämligen förbi samma fotbollskillar misstänker jag :)
  Kram

  SvaraRadera
 7. Mums för hembakat, Gi limpan kan man få receptet? kram diana

  SvaraRadera