lördag 30 juli 2016

Sista dagarna...
Ja semestern är ju egentligen slut. Nu är det "bara" vanlig helg. Sista lediga dagarna innan vardagen tar vid igen. Förhoppningsvis får vi en fin augusti, kanske också september så sommaren förlängs och hösten kommer senare.
Första helgen på min semester besökt vi sonen i Växjö. När vi var på stan besökte vi en fin butik med många önskvärda saker, blev i alla fall ett nytt härligt doftande diskmedel från L:a Bruket.


Tänkte att det skulle bli en lugn dag idag med mest jobb vid datorn. Efter morgonpromenaden och småstädning så öppnade jag en kökslåda för att plocka fram en sak. En sån där låda där allt samlas... Och nu var det så mycket att det inte gick att stänga den. Så jag fortsatte att lyssna på min ljudbok och städade den och även en annan låda som jag tänkt städa ur. Länge...
Blev en fikapaus när mina föräldrar kom på besök. 

Har nu kommit till sista lådan i våra garderober. Skön känsla när den ena lådan/skåpet efter den andra rensas. När den är klar ska jag slå mig ner framför datorn här inne i arbetsrummet.
Göra det där jobbet vid datorn som jag skulle gjort på förmiddagen. Nu ska jag fixa till den där sista lådan innan datorjobb och kvällspromenad.

Fortsatt fin lördag till er!
KRAM2 kommentarer:

  1. Jag skulle också rensa min garderob under semestern, än har inget hänt. Har liksom ingen lust alls och jag har så mycket bättre saker att göra haha. Kommer på nytt hela tiden. Kram Anette

    SvaraRadera
  2. Har också rensat massor under semestern, känns bra när det är gjort.
    Kram
    /Lisa

    SvaraRadera