tisdag 6 december 2011

Lite juligt vid fondväggen....

En härlig dag till med snö. Hoppas det håller sig så här behöver inte komma mer men det är så skönt med det vita! 
Kunde gå kvällsrundan över "kullen" så vovvarna kunde springa fritt eftersom det var så ljust.

Idag blev det en tur till stan igen, jag har varit Systemet! Inte alls ofta jag går dit det har liksom blivit mannen min som tar hand om det. Nu skulle jag köpa vin till jobbfesten. Konstaterade att det var ett år sen jag var där och då var det oxå innan julfest med jobbet och då var Thore med mig.
Jag hittade mina boxar närmare bestämt 5 st! Vi är ju många som ska ha fest.... 
Men jag tyckte faktiskt att de tittade lite konstigt på när jag packade ihop alla mina boxar, såg kanske ut som en hemmafru som har ett glas vin stående i skåpet jämt.... :)

Här hemma ser det ut så här vid fondväggen nu, lite juligt har det blivit:


Ljusstaken fick vi som julklapp på jobbet för ganska länge sedan men jag gillar den fortfarande. Blommorna som står bakom är från en bukett som vi fick från vänner när Thores mamma gick bort. De vita nejlikorna (heter de väl...) är fortfarande fina.


Vi fick också den här av mina syskon med familjer. Passar så bra med mitt vita på hyllorna. Hoppas bara jag kan få den att överleva.... Klarar de gröna växterna men aldrig nåt med blommor!


Nu ska jag faktiskt ta med mig lapen till sängen och kolla lite bloggar. Har haft tandvärk och huvudvärk till o från idag :( så jag tänkte komma i säng tidigt.

Ha de gott!

Kram Suss


2 kommentarer:

 1. Vad kul att du kikade in hos mig!
  Superfina hundar du har. Såg i ett tidigare inlägg att du skulle ögonlysa Svea. Hur gick det? Blir det som ulliga valpisar?
  Kram
  Jenny

  SvaraRadera
 2. Den lilla höstelden (den lilla vita blomman i krukan heter väl så) fixar du, för det gör tom jag. Men jag brukar glömma vattna den :) så mitt tips är, inte för mycket vatten. Bara en liten skvätt då å då.
  Kram

  SvaraRadera